Beoordelingen van Sushi Station Hilversum

Recente recensies

5.0
Monique B
29 november 2022

Heerlijke sushi, en exact op tijd geleverd.

N
21 november 2022

Rijst van de nigiri zalm was erg hard en de salade smaakte naar zeepsop! Niet meer de kwaliteit van na de opening! Erg jammer want het was zo lekker altijd!

Silvia kramer
20 november 2022

Altijd heerlijke sushi. Vers bereid en bezorging altijd vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
20 november 2022

Heerlijke poke bowl!

Heemskerk
19 november 2022

18 uur besteld er zou 19 uur bezorgd worden dit werd 19.45 uur. Echt laat met kleine kindjes. De snackbox was volledig koud overigens.

Cherish
19 november 2022

Sushi was top! Warme gerechten voor de allereerste keer koud #jammer

RT
19 november 2022

1 Levering was te laat 2 eten was op zijn best lauw warm

Michiel
19 november 2022

Voor 86 euro besteld, dus aardig wat voor 5 personen om eens een keer andere sushi te proberen dan ons vaste adres. Site is veelbelovend. Sushi viel wel erg gemakkelijk uit elkaar, maar was zeker niet slecht. Stokjes yakitori waren lekker maar helaas volledig koud. Bezorging was 15 min te laat. Geen probleem, wel een probleem was dat er geen sojasaus, geen wasabi en geen stokjes of servetten bij waren geleverd. Gebeld. Zou direct nabezorgd worden maar niets meer gehoord of gezien. Jammer. Sushi was herhaling waard.

J.vransen
15 november 2022

Alles was heerlijk vers en hygiënisch verpakt.De bezorging was ook prima op tijd.

DJ
14 november 2022

Eerder betere ervaring gehad met dit bedrijf. Vis was oud, wat zowel aan de kleur als aan de smaak te merken was. Sushi ook minder strak gerold. Jammer, we waren altijd erg enthousiast over dit bedrijf maar zullen nu elders bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
13 november 2022

Voor de eerste keer besteld. De sushi was super. De yakitori was één hap vet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linden
13 november 2022

Sushi en sashimi was niet top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob van Lint
13 november 2022

Zoals we van Sushi Station zijn gewend: eersteklas producten, prachtig opgemaakt en uiterst vriendelijke bediening.

Debbie
9 november 2022

Op een woensdag avond bijna 2 uur wachten is wel erg lang jongens 😓 het eten was verder super

Willem
2 november 2022

Heerlijk en snel!

Sandra Bleumers
30 oktober 2022

Het was weer heerlijk. Jammer dat de bestelde komkommersalade er niet bij was

Luuc Wingelaar
27 oktober 2022

Het eten was lekker, maar helaas was niet alles goed ingepakt (zat saus op de andere bakje.

Annemieke Bakker
26 oktober 2022
Eva
22 oktober 2022

Heerlijke sushi en op tijd gebracht!

Inge
15 oktober 2022

Het eten was super lekker, maar ik miste en onderdeel van mijn bestelling. Die werd gewoon niet bezorgd, dus vandaar niet 5 sterren maar 4. En kwa bezorging viel het heel erg tegen deze keer. Het eten kwam pas 45 min na de verwachte bezorgtijd. En totaal duurde het 1,5 uur voor het eten kwam. Was minder erg als de bezorgtijd realistisch was.

Leonne
14 oktober 2022

Prima Sushi. Van de Sashimi was de tonijn niet supervers helaas. De wakame salade is echt een te kleine portie !!! Fijn dat deze 1,5 uur later toch nog bezorgd is.

Niels Besse
12 oktober 2022
T.
10 oktober 2022

Sushi was losjes gerold en viel snel uit elkaar. Sushi was verder door elkaar "geschud" in de doos waardoor het een smeer boeltje was toen de bezorger de sushi kwam bezorgen.

Lotte
10 oktober 2022

Heerlijke en verse sushi. De garnalen waren nog warm en de 'crunchy ingrediënten' nog echt crunchy. Aanrader!

Sard
7 oktober 2022

Bestelling was niet klaar toen ik hem kwam ophalen. 20 min later was hij klaar. Sushi rijst was heel sticky.

Nicole
7 oktober 2022

Normaal gesproken verloopt het altijd heel goed, niets te klagen. Gisteren was het rommelig, begon al met de bestelling. Bij levering bleken er twee bestelde producten niet bij te zitten. Ik was op dat moment helaas niet thuis om te bellen en mijn kinderen durfden niet te bellen omdat het met het bestellen al zo vreemd was gegaan. Het eten was verder wel lekker zoals altijd.

Ly
3 oktober 2022

Good service , good food

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kitty
1 oktober 2022

Bezorging stipt op tijd. Kwaliteit van het eten goed.

Noortje
30 september 2022

Drie uur vantevoren besteld, ruim half uur te laat, weer geen soja saus! Een week daarvoor weer geen salade erbij! Service is heel erg slecht!! Kok is super goed! Super lekkere sushi! De allerbeste in Hilversum en omstreken!!!!

Jurgen de Vink
20 september 2022

Het is de tweede keer in korte tijd dat wij Sushi Station probeerden. Geen van de twee keren hebben ze ons teleurgesteld. Goede hoeveelheid, redelijke prijs en heerlijke kwaliteit. De laatste keer kwam de bezorger zelfs 5 minuten eerder dan het e-mailbericht had doorgegeven. Zeker een aanrader.

Rick Sarip
10 september 2022

Bij de Beef don, rijst smaakt kantje boord. Jammer! De rest van de bestelling, sushi was prima

Hans Halff
5 september 2022

Lekker eten en betaalbaar. Vriendelijke bezorgers. Dus in één woord "geweldig".

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
28 augustus 2022

Goede verse vis en rijst en vooral een fijne en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yedri
28 augustus 2022

Superlekker en op tijd!

Jenny
21 augustus 2022

Sushi was er snel en was vers. Hebben genoten

M
20 augustus 2022

Snelle levering! Heerlijk gegeten

Rob van Lint
15 augustus 2022

Zoals gebruikelijk vonden wij de kwaliteit UITSTEKEND. De spullen stonden wederom op de afgesproken tijd klaar. Dank voor de heerlijke maaltijd

Vincent
8 augustus 2022
Danielle
7 augustus 2022

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Noor
27 juli 2022

Na al vele fouten maakte het me nooit zo veel uit omdat het zo lekker is! Maar elke bestelling is nooit goed of de saus is er niet of de salade, of ik krijg me bestelling pas na 2 uur bezorgd, maar gister was me bestelling onder de salade saus en zonder soja! Dit was de laatste keer, helaas!!!!!!

M.
24 juli 2022

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Luuc Wingelaar
24 juli 2022

Bezorging was heel snel, 20 minuten te vroeg zelfs. Ik was zoals altijd zeer tevreden met de kwaliteit van het eten.

Cherish
17 juli 2022

Eten smaakte zoals altijd top! 👌🏽 Maar het eten kwam ruim een half uur later dan de bezorgtijd die was afgesproken & hier was niet over gecommuniceerd, jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Noortje
17 juli 2022

Voor mij nog steeds de allerlekkerste sushi die ik ooit heb gegeten, alleen super jammer dat je niet meer contant kan betalen met iets laten bezorgen, alleen met afhalen

Merel
16 juli 2022

Telkens weer geweldige kwaliteit sashimi & razendsnelle bezorging. Top restaurant!

Els
13 juli 2022
Mi
13 juli 2022

Heerlijk verse sushi, ebi garnalen waren erg klein dit keer

Yasmine
12 juli 2022

Echt supervers en heel smaakvol!

Rob van Lint
11 juli 2022

Zoals we van Sushi Station zijn gewend: eersteklas sushi met mooie volle smaken, uitstekende kleefrijst (oftewel: niet té plakkerig zoals bij sommige het geval is). En precies op tijd klaar! Wat wil je nog meer?

Mi
9 juli 2022
Stefan
3 juli 2022

Het eten was lekker en op tijd geleverd!

H
1 juli 2022

Heerlijk, prima verzorgd!

Marina
30 juni 2022

We hebben weer heerlijk gegeten!

Hennie
28 juni 2022

Het was heerlijk supervers😋😋!

Today Music BV
25 juni 2022

Perfect op tijd .. vers .. aardige nette bezorger

Cherish
25 juni 2022

Zoals altijd super lekker & vers. Vriendelijk personeel!

Peggy Harrell
22 juni 2022

There is always room for improvement. Having said that: Sushi Station is my new favorite place to go!!

Maaike
17 juni 2022

De bestelling kwam een half uur te laat, maar daar werd ik netjes over gebeld en kreeg nog een extraatje ter compensatie ook. Prima!

Evelien van den Hazel
17 juni 2022

Het was heerlijk en vers.

Daan
12 juni 2022
Tom
10 juni 2022

Heerlijke verse Sushi, goede kwaliteit vis en verdere ingredienten en snel bezorgd! Een aanrader

Eva
6 juni 2022

Gelukkig kan het weer, een klein feestje! En daar hoort de celebrations box bij. Heerlijke sushi, sashimi en van de flamed zalm nigiri ben ik ook fan geworden. Het eten was een succes!

Hans Nieuwenhuizen
6 juni 2022

Prima gewoon. Heerlijk gegeten. Bezorging vond plaats op precies het afgesproken tijdstip. Was wat weinig sojasaus, maar die hadden we zelf ook in huis. Complimenten.

Peter
4 juni 2022

ガンおいしい

Yve
4 juni 2022

Netjes vriendelijk bezorgd, en heerlijk gegeten.

Charlotte
1 juni 2022

Het was super snel binnen en heel lekker. Alleen was er geen sojasaus en stokjes bij geleverd. Verder helemaal perfect!

Maurits
26 mei 2022

Kwaliteit en bezorging altijd goed!

Rob van Lint
26 mei 2022

Zoals gebruikelijk, eersteklas producten, met zorg en liefde bereid. En ook nog eens op de afgesproken tijd klaar! TOP!

Mertine
21 mei 2022

Heerlijke sushi, keurig op tijd geleverd.

Mohamed Barkaoui
8 mei 2022

Geen opmerkingen. Shusi was heerlijk en vers

R.P Bos
7 mei 2022

Top

A.M.
1 mei 2022

Bezorging was mooi vlot, alleen helaas was de Mochi ice cream gesmolten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda Stekelenburg
1 mei 2022

Was weer top

Gertjan
28 april 2022
Richard
27 april 2022

Sushi die nog warm hoort te zijn is dat ook elke keer weer. Kip spiesjes die in plaats van gyoza waren geleverd waren alleen niet lekker.

Frans
25 april 2022

De sushi was weer erg lekker, vers van de pers. De ebi fry en de saté yakatori waren dit keer niet echt warm. Het ijs was al een beetje gesmolten. Misschien kunnen ze dat allemaal wat beter verpakken de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
24 april 2022

Was weer lekker, bezorging mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Anoniem, Bedankt voor je feedback en waardering. Met vriendelijke groeten, Team sushi Station Hilversum

Debby Decker
23 april 2022

Perfect op tijd bezorgd. Heerlijke sushi

Luchie
23 april 2022

Lekkerste sushi van t Gooi

Irene
22 april 2022

De sushi was weer heerlijk en vers. Top service van eigenaar Mark die altijd vriendelijk is!

Reactie van Sushi Station

Hi Irene, Bedankt voor je beoordeling en waardering. We zijn erg blij met jou als vaste klant. Met vriendelijke groeten, Team sushi Station Hilversum

Vincent
21 april 2022
Reactie van Sushi Station

Hi Vincent, Bedankt voor je feedback. Met vriendelijke groeten, Team sushi Station Hilversum

Galyna Popovych
20 april 2022

Thank you for the such delishes Sushi and promt reply.

Reactie van Sushi Station

Hi Galyna Popovych, you are welcome and we appreciate your feedback a lot. Best, Team sushi Station Hilversum

Eva
18 april 2022

Heerlijk die Ramen Noodle! Heerlijke bouillon, goed gevulde soep, maar toch een lichte maaltijd. Een welkome afwisseling van sushi of Pokebowl.

Reactie van Sushi Station

Hi Eva, Bedankt voor je waardevolle feedback zoals altijd, tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team sushi Station Hilversum

Lisanne
16 april 2022

Op tijd en altijd vers, kom zeker terug!

Reactie van Sushi Station

Hi Lisanne, Bedankt voor je feedback, we zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent, tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team sushi Station Hilversum

Marjan Ockeloen
14 april 2022

Helaas was de beef erg taai en weinig smaak aan. De pokebowl vond ik erg weinig en teveel rijst in verhouding met groente.de ebi rol heb ik wel beter gehad dan deze keer. Deze keer waren wij niet tevreden. Jammer.

Reactie van Sushi Station

Hi Marjan, Bedankt voor je feedback, over de taaie beef gaan we met onze chef bespreken. De verhouding van de pokebowl is nooit veranderd sinds de opening, maar we gaan dit overleggen met onze hoofdkantoor. Over de ebi roll, kan je misschien aangeven wat hier mis ging? Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Debbie
12 april 2022

Het was echt weer heerlijk en super snel!! Dankje wel toppers!

Reactie van Sushi Station

Hi Debbie, Bedankt voor je feedback, we zijn erg blij met jou als vaste klant. Top! Met vriendelijke groeten, Team sushi Station Hilversum

Sandra Bleumers
10 april 2022

Altijd weer heerlijk , met vrienden sushi gegeten en ook zij waren enthousiast, het was smullen

Reactie van Sushi Station

Hi Sandra, Bedankt voor je steun als vaste klant, we zijn erg blij dat jouw vrienden ook enthousiast zijn. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Luuc Wingelaar
9 april 2022

Perfect! Goede sushi!

Reactie van Sushi Station

Hi Luuc, Bedankt voor je waardevolle feedback. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

y3
4 april 2022

over het algemeen lekkere sushi. Enige kritiek voor verbetering is dat er verschil zat in de versheid van sommige sushi. Daarmee bedoel ik de sushi rijst smaakt. Anders 4 sterren gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi y3, Bedankt voor je feedback, zo kunnen we continu onze proces verbeteren. We willen heel graag contact met jou opnemen om te weten welke verschil en versheid je bedoelt. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Esmee
3 april 2022

Heeeeerlijke sushi! En ook genoten van de fles japanse dessert wijn die we cadeau kregen. Ons nieuwe favoriete to-go sushi leverancier!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Esmee, Bedankt voor je waardering en fijn dat je van de wijn hebt genoten. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Rob van Lint
3 april 2022

Topsmaken, met vaak net een beetje "meer" dan vele concurrenten. Uitgesproken vriendelijke bediening en de afgesproken afhaaltijd wordt netjes gehaald. Blijvertje!!!

Reactie van Sushi Station

Hi Rob, Bedankt voor je waardering en complimenten, we zijn erg blij dat je tevreden bent. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Karen
28 maart 2022

Ik werd keurig gebeld dat het helaas wat langer zou duren. Als goedmakertje kreeg ik een gratis salade. Jammer dat deze er uiteindelijk niet bij zat... Verder was het weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Karen, Bedankt voor je begrip, we vinden het erg vervelend dat de goedmakertje niet bij zat, we hebben onze collega's hierop aangesproken en zullen dit in het vervolg beter op letten. We gaan een e-mail naar je sturen met een actiecode en deze krijg je alsnog bij je volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Vienna
26 maart 2022

Heerlijke sushi, aanwinst op de Gijsbrecht en betaalbaar !

Reactie van Sushi Station

Beste Vienna, Bedankt voor je waardering en we zijn erg blij om te horen dat je ons als aanwinst ziet. 💪 Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Diana
26 maart 2022

Ze zijn super klantvriendelijk goed eten en heel klantgericht.

Reactie van Sushi Station

Beste Diana, We zijn erg blij met je waardering en ervaring, we hopen dat je een fijne verjaardag hebt gehad. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Metel
25 maart 2022

Sashimi met bijproducten van hoge kwaliteit, aantrekkelijk verpakt, & snelle levering. Top Tent!

Reactie van Sushi Station

Hi Metel, Bedankt voor je feedback en waardering. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

eva
21 maart 2022

Wat ik nou zo leuk vind bij Sushi Station, er is altijd weer iets nieuws op de kaart! Vanavond zin in iets warms en lichts, de Miso Ramen noodle soep uitgeprobeerd. Een heerlijke smaakvolle, lekker rijk gevulde bouillion. Aanrader. Pokebowl en bezorging top, zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Eva, Bedankt voor je leuke review en wat fijn om te horen dat je onze Miso Ramen Noodle soep heerlijk en smaakvol vindt. Wij zijn erg blij met een klant zoals jij. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Steinkamp
19 maart 2022

Prima sushi en mooi excuses voor te late levering. Goed opgelost.

Reactie van Sushi Station

Beste Steinkamp, Wat fijn om te weten dat je onze sushi's prima vindt en dat alles goed is opgelost. Wat kunnen we verbeteren om de 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ te halen? Want jouw feedback is voor ons goud waard. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Vonk
18 maart 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Vonk, Bedankt voor je tijd om feedback te geven, we waarderen dit. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

varga
14 maart 2022

Heerlijke verse Sushi perfect op tijd geleverd. 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Varga, We zijn heel erg blij dat je onze sushi heerlijk vers vindt 👍🏼 Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Anoniem
12 maart 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Anoniem, Bedankt voor je tijd om feedback te geven, we waarderen dit. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Nvt
8 maart 2022

Wasabi zat er niet bij, terwijl ik geen gember had aangegeven. Gember zat er wel bij.

Reactie van Sushi Station

Beste nvt, Bedankt voor je feedback, zo kunnen we onze proces continu verbeteren. We vinden het erg vervelend dat de wasabi niet er bij zat terwijl je alleen hebt aangegeven dat je geen gember wilt. Mocht dit ooit weer voorkomen dan kan je ons gelijk bellen, dan gaan we gelijk nabezorgen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Caroline
5 maart 2022

Matige sushi naar onze smaak. Helaas waren de Edame-boontjes zo goed als rauw, we hebben ze zelf nog gekookt. Bezorging was precies op tijd.

Reactie van Sushi Station

Beste Caroline, Wat vervelend om te horen dat de edamame niet naar wensen zijn. We hebben dit aan onze collega's doorgegeven en ze zullen dit in het vervolg beter op controleren. Wij willen dit graag goed maken met een compensatie, we zullen per e-mail met je contact opnemen want we waarderen jouw feedback heel erg. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Rob van Lint
2 maart 2022

Eerste klas producten met prachtige presentatie, en een werkelijk héérlijke smaak! En ook nog eens heel aardige mensen (ik heb het opgehaald in Hilversum)! Helemaal TOP, zoals we dat tegenwoordig noemen.

Reactie van Sushi Station

Hi Rob, We zijn erg blij met je feedback en we gaan dit zeker binnen ons team delen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Joep
27 februari 2022
Reactie van Sushi Station

Hi Joep, Bedankt voor je feedback. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Abi
25 februari 2022

Gewoon lekker proeft vers zeker een aanrader!

Reactie van Sushi Station

Hi Abi, Bedankt voor je beoordeling en waardering. We zijn erg blij met jou als vaste klant. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Louke
25 februari 2022

Heerlijk maar laat bezorgd. Wel als compensatie een cadeautje. De erkenning alleen al maakte veel goed.

Reactie van Sushi Station

Hi Louke, Bedankt voor je bestelling en beoordeling. We zijn erg blij met je waardering. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Hayley
24 februari 2022
Reactie van Sushi Station

Hi Hayley, Bedankt voor je bestelling en beoordeling. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

R
19 februari 2022
Reactie van Sushi Station

Hi R, Bedankt voor je beoordeling. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Monique Lansdorp
15 februari 2022

overheerlijk

Reactie van Sushi Station

Beste Monique, Bedankt voor je bestelling en feedback. We zijn erg blij dat je heerlijk vindt. Team Sushi Station Hilversum

Debbie
10 februari 2022

Jullie zijn echt toppers, en dank jullie wel dat jullie naar de opmerking kijken :) 1 van de betere tenten in hilversum. Tot de volgende keer!

Reactie van Sushi Station

Hi Debbie. Bedankt voor je bestelling en beoordeling, we doen ons best om de opmerkingen te lezen en uit te voeren. We zijn erg blij met jou als vaste klant. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Mir
9 februari 2022

Heerlijk verse sushi, sashimi en warme ebi, genoten!

Reactie van Sushi Station

Beste MIr, Bedankt voor je bestelling en feedback. Fijn dat je genoten hebt. Team Sushi Station Hilversum

Zulma
9 februari 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Zulma, Bedankt voor je bestelling en feedback. Team Sushi Station Hilversum

Rachel
5 februari 2022

Super lekker! Vooral de flamed zalm nigiri😋

Reactie van Sushi Station

Hi Rachel, Bedankt voor je feedback, daarom is de flamed zalm nigiri de populairste nigiri. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

J.h. kuipers
4 februari 2022

Lekker vers. En ik werd gebeld dat er iets later geleverd werd. Heerlijke Mochi als toetje. Dank voor een lekkere lunch.

Reactie van Sushi Station

Hi J.h. kuipers, We streven ernaar om op tijd te bezorgen, mocht dit incidenteel niet lukken dan proberen we altijd te communiceren zodat de klanten ook weten wat te wachten staat. Bedankt voor je bestelling en feedback. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Foppes
4 februari 2022
Reactie van Sushi Station

Hi Foppes, We vinden het erg jammer dat we net geen 5 sterren hebben gekregen, we zouden het heel erg waarderen als je ons wat feedback kan geven zodat we alsnog 5 sterren kunnen krijgen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Wouter
29 januari 2022

Top goed heerlijk bedankt

Reactie van Sushi Station

Hi Wouter, Jij ook bedankt voor je feedback en beoordeling. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Mischa Brinkman
29 januari 2022

Erg lekkere sushi box, compleet en gevarieerd.

Reactie van Sushi Station

Beste Mischa, Bedankt voor je bestelling en je mooie beoordeling. We zijn erg blij met je feedback en we waarderen dit enorm. Heb je onze 'Create your own roll' concept al gezien? Dit is een uniek concept in Hilversum, je kan namelijk je eigen sushi roll samenstellen (met meer dan 90 combinaties) Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Sander
28 januari 2022

Altijd goed en stipt op tijd!

Reactie van Sushi Station

Hi Sander, Bedankt voor je bestelling en beoordeling. We zijn erg blij met jou als vaste klant. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Janny Suurling
26 januari 2022

Zeer snelle bezorging, heerlijke sushi.

Reactie van Sushi Station

Hi Janny, We proberen altijd op tijd te bezorgen, bedankt voor je feedback. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

N.
24 januari 2022

Altijd goed en lekker vers.

Reactie van Sushi Station

Hi N., We waarderen je feedback en zijn echt blij met jou als vaste klant. Geniet van onze VIP korting. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

mtroni
24 januari 2022

weer heerlijk en uitstekend- beste sushi in Hilversum!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi mtroni, We zijn erg blij om te horen dat je het heerlijk vindt en dat ons het beste sushi in Hilversum vindt. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Hans Halff
24 januari 2022

Alles oké.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Hans, Heel fijn om te horen dat alles oké is. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Zulma
23 januari 2022

Ze waren eerder dan aangeven tijd, dat is altijd een plus punt.

Reactie van Sushi Station

Hi Zulma, We geven altijd een indicatie tijd aan en streven ernaar om binnen de tijd te bezorgen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Noortje
21 januari 2022

De allerlekkerste Sushi van Hilversum! Super bediening en top bezorging! Uniek!!!

Reactie van Sushi Station

Beste Noortje, Bedankt voor je bestelling en je mooie beoordeling. We zijn erg blij met je feedback en we waarderen dit enorm. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Stefan
19 januari 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Sandra, Bedankt voor je bestelling en feedback. Team Sushi Station Hilversum

P Oldenkamp
19 januari 2022

Het zag er goed uit, smaakte goed en werd op de afgesproken tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

mtroni
12 januari 2022

Waanzinnig lekker, supervriendelijk personeel en gewoon de waanzinnige kwaliteit die wij altijd gewend zijn van onze lokale Sushi Station op de Gijsbrecht!

Reactie van Sushi Station

Hi mtroni, We zijn erg blij met je feedback en we gaan dit zeker binnen ons team delen. Geniet van de komende tijd en we wensen jullie heel veel plezier :) Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Loos
10 januari 2022

Snel bezorgd en kwaliteit was super, eigenlijk als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Loos, Bedankt voor je waardering, we zijn erg blij met jou als vaste klant. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Eva
9 januari 2022

Ik ben vanaf het begin al een vaste klant van Sushi station en blijf zeer tevreden, zowel over de kwaliteit en smaak van de Sushi als de vriendelijke bezorging. Wat ik nou zo leuk vind aan Sushi station, dat er steeds nieuwe gerechten aan de menu kaart worden toegevoegd. Vandaag de Beef Don (gestoomde rijst met geflambeerde ribeye) uitgeprobeerd. Heerlijk! Ook een leuke afwisseling de warme gestoomde rijst. De Tori Katsu en Ebi Don (kip en garnaal) viel ook erg in de smaak. Ga zo door met de ontwikkeling van nieuwe gerechten en perfectionering van het huidige aanbod, en ik blijf klant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Eva, Bedankt voor je bestelling en de tijd die je hebt genomen om deze mooie review te schrijven, we waarderen dit enorm. We zijn erg blij met jou als klant en we gaan zeker door met de ontwikkeling. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Pauline
9 januari 2022

De sushi was behoorlijk door elkaar geschud afgeleverd

Reactie van Sushi Station

Beste Pauline, Wat vervelend om te horen dan de bestelde sushi lover door elkaar is geschud afgeleverd, we zullen in het vervolg beter op letten en we hebben onze collega's ook hierop aangesproken. Wij willen dit graag goed maken met een compensatie, we zullen per e-mail met je contact opnemen want we waarderen jouw feedback heel erg. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Sandra
7 januari 2022

Prima sushi, bezorging snel en super vriendelijk.

Reactie van Sushi Station

Beste Sandra, Bedankt voor je bestelling en feedback. We zijn erg blij met jouw waardering. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Jaap Verhagen
7 januari 2022

De kwaliteit van de sushi was top. Jammer dat wasabi was vergeten maar we hebben genoten

Reactie van Sushi Station

Beste Jaap, Bedankt voor jouw feedback, we vinden het erg vervelend om te horen dat we de wasabi zijn vergeten. We hebben onze collega's gesproken ze zullen in het vervolg beter opletten om teleurstelling te voorkomen. Wij willen dit graag goed maken met een compensatie, we zullen per e-mail met je contact opnemen want we waarderen jou heel erg als vaste klant. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Mie
4 januari 2022

Bezorging weer super snel, opmaak prachtig, verse sushi, warme en knapperige ebi, heerlijk gesmuld, wederom dank!

Reactie van Sushi Station

Beste Mie, Bedankt voor je bestelling en je mooie beoordeling. We zijn erg blij met je feedback en we waarderen dit enorm. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Marjolijn
2 januari 2021

Heerlijke Sushi en snelle levering. Wij zijn heel enthousiast.

Reactie van Sushi Station

Hi Marjolein, We zijn erg blij met je waardering en complimenten, we gaan dit binnen ons team delen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Doina
1 januari 2021

Hartstikke lekker!

Reactie van Sushi Station

Beste Doina, Bedankt voor je waardering en complimenten, we zijn erg blij om dit te horen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Elisa
31 december 2021

Perfect as usual 👌

Reactie van Sushi Station

Hi Elise, Bedankt voor je bestelling en beoordeling. We zijn erg blij met jou als vaste klant. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Edens
31 december 2021

Feestelijk opgemaakt, zalig eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Edens, Bedankt voor je bestelling en mooie beoordeling. We zijn erg blij met jouw waardering. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Emma
27 december 2021

De sushi was zo lekker en we kregen genoeg endemame!

Reactie van Sushi Station

Hi Emma, Bedankt voor je beoordeling, we zijn d'r erg blij mee. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Noortje
27 december 2021

Super lekker, zoals altijd!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Noortje, Zoals altijd, we waarderen je feedback enorm. Tot snel Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Yvet
27 december 2021

Het eten was slecht.. veel te ver van te voren bereid vermoed ik. Alle vis was verkleurd en alle sushi plakte aan elkaar.. de smaak was ook nog eens slecht.. zonde van mijn geld dit en nooit meer bij sushi point!!

Reactie van Sushi Station

Hi Yvet, Bedankt voor jouw feedback en we waarderen dit enorm. Want zo kunnen we continu verbeteren. We hebben gekeken naar jouw bestelling, je hebt een sushi lover besteld, maar over welke vis heb je over? Want onze vissen worden dagelijks vers gesneden. Heb je wel de goede restaurant? Want je hebt het over sushi point. We zouden graag in contact met je willen komen kan je ons een e-mail sturen? We horen het graag. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Lisanne
26 december 2021

Op tijd & vers 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Lisanne, Bedankt voor je beoordeling. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

gerda Bos
26 december 2021

Kort en krachtig .....het was wederom verrukkelijk, op tot de laatste rijstkorrel Tot de volgende x

Reactie van Sushi Station

Hi Gerda, Bedankt voor je bestelling en de mooie review. We zijn erg blij om te horen en zullen dit zeker binnen ons team delen. We waarderen jou als vaste klant. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Carin Sievers
25 december 2021

Prima op tijd en heerlijk gegeten super!!

Reactie van Sushi Station

Hi Carin, Super bedankt voor je bestelling en feedback. We zijn erg blij met jouw waardering. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Menno Viveen
24 december 2021

Eten en bezorging was prima, helaas niet helemaal compleet (miste een blikje) maar dat kan gebeuren. Eten niks dan lof.

Reactie van Sushi Station

Hi Menno, Bedankt voor je bestelling en feedback. Mocht dit nog eens gebeuren (gaan we niet vanuit) dan kan je ons gelijk bellen om na te bezorgen. Ter compensatie willen sturen we je een email met een actiecode voor de volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Sylvia
24 december 2021

Zo lekker weer!! Het is voor de 3e keer dat we hier besteld hebben. De producten zijn kakelvers en de warme producten zijn warm bij aflevering. En het is weer snel geleverd.

Reactie van Sushi Station

Hi Sylvia, Bedankt voor je bestelling en de mooie review. We zijn erg blij om te horen en zullen dit zeker binnen ons team delen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Mie
21 december 2021

Helaas dit keer niet zo goed als alle vorige bestellingen, mijn tonijn tataki was te gaar en van de 5 of 6 stukjes waren er 2 echt doorgegaard. Heel jammer! Sushirolls wel lekker.

Reactie van Sushi Station

Hi Mie, Bedankt voor je feedback, we zullen in het vervolg beter op letten. Want het is niet de bedoeling dat de tonijn gaar moet zijn. We willen dit graag met jou compenseren en zullen een e-mail naar je sturen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Staiton Hilversum

Tommy
17 december 2021

Hele lekkere sushi alleen de sushi viel wel soms uit elkaar. Prijs was ook goed te doen voor wat je krijgt. Bezorging was redelijk snel en vriendelijk.

Reactie van Sushi Station

Hi Tommy, Bedankt voor je bestelling en feedback. We zullen dit bespreken met onze chef. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

N.
17 december 2021

Altijd naar wens, was weer heerlijk.

Reactie van Sushi Station

Hi N., Bedankt voor je waardering en complimenten, we zijn erg blij dat het naar wens is. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Suzanne Roos
14 december 2021

Er zat maar 1 soja flesje bij de 40 stuks sushi, fijn als dat er 2 waren geweest!

Reactie van Sushi Station

Beste Suzanne, Bedankt voor jouw feedback, normaal gesproken doen we bij deze box 2 sojasaus bij. Maar ik denk dat mijn collega is vergeten. We zullen in het vervolg beter op letten. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

E
13 december 2021

Heerlijk!! Altijd super vers en met liefde gemaakt. Bezorging ook ruim optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi E., We zijn erg blij met je waardering en complimenten, we gaan dit binnen ons team delen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Sue
10 december 2021

Snel. Lekker gegeten. Mag meer soya saus bij!

Reactie van Sushi Station

Hi Sue, Bedankt voor je bestelling en beoordeling. We zijn erg blij om te horen dat je lekker hebt gegeten. We hebben naar jouw bestelling gekeken, mocht je meer soya saus willen dan kan je deze ook extra bijbestellen onder categorie sauzen. Maar we zien dat je onze vaste klant bent, geef deze volgende keer in de opmerking aan dat je extra soya saus wilt en dan gaan we dit regelen. :) Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Thedo
10 december 2021

De sushi was dit keer ver ondermaats. De afgelopen keren heerlijk bij jullie gegeten, maar gisteren waren er twee grote gebreken: 1. De sushi was niet vers en had hierdoor heel weinig (verse) smaak. Heel zonde. 2. De sushi viel uit elkaar. Hij was niet goed dichtgerold.

Reactie van Sushi Station

Beste Thedo, Bedankt voor jouw feedback en we waarderen dit enorm. Want zo kunnen we continu verbeteren. We hebben gekeken naar jouw bestelling, welke sushi van de bestelde box was niet vers? Want onze vissen worden dagelijks vers gesneden? We zouden graag in contact met je willen komen en zullen je een e-mail sturen. We horen het graag. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Susan
10 december 2021

Heerlijke sushi!!!

Reactie van Sushi Station

Hi Susan, Bedankt voor je bestelling en feedback. We zijn erg blij met jouw waardering. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

eva
6 december 2021

Sushi zoals altijd heerlijk en goede kwaliteit. Ik ben al lang klant en nog nooit teleurgesteld. Leuk dat er steeds nieuwe gerechten bijkomen voor de variatie. De flamed beef roll deluxe van 9 stuks is ook een aanrader! Heerlijk.

Reactie van Sushi Station

Hi Eva, Bedankt voor je bestelling en mooie review. We zijn erg blij om te horen dat je hebt genoten, we gaan dit binnen ons team delen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Esther
6 december 2021

De sushi was op zich heerlijk, maar er zaten geen stokjes en geen sojasaus en gember bij helaas! Dan is t helaas toch een stuk minder lekker.

Reactie van Sushi Station

Beste Esther, Bedankt voor jouw feedback, we vinden het erg vervelend om te horen dat er geen stokjes, sojasaus en gember bij jouw bestelling zat. We zullen in het vervolg beter opletten om teleurstelling te voorkomen. Wij willen dit graag goed maken met een compensatie, we zullen per e-mail met je contact opnemen en hopelijk kunnen we je tevreden maken :) want we waarderen jou heel erg als vaste klant. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Noortje
6 december 2021
Reactie van Sushi Station

Hi Noortje, Bedankt voor je bestelling en feedback. We zijn erg blij met jou als vaste klant. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Nico
5 december 2021
Reactie van Sushi Station

Hi Nico, Bedankt voor je bestelling en feedback. We zijn erg blij met jouw waardering. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Angelique
4 december 2021

De crunchy box viel zwaar tegen helaas. O.a. vreemd dat de zalm niet vers was (pulled salmon). Ik heb voor de eerste keer sushi weggegooid...

Reactie van Sushi Station

Beste Angelique, We hebben gekeken naar jouw bestelling, je had een Crispy box besteld en geen Crunchy box. De "pulled salmon" waar je over hebt is onze huisgemaakte zalm salade rol. Maar dit staat ook op onze website dat de Crispy box o.a. de huisgemaakte zalm salade rol bevat en wat bedoel je met niet vers? We zouden heel graag contact met je kunnen opnemen zodat we dit eventueel kunnen compenseren, we horen het graag. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Rachel
2 december 2021

Lekker eten en leuke bezorger!

Reactie van Sushi Station

Hi Rachel, We zijn erg blij met je waardering en complimenten, we gaan dit binnen ons (bezorg)team delen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Doina
1 december 2021

Heerlijk gerecht als altijd, compliment.

Reactie van Sushi Station

Hi Doina, Bedankt voor je bestelling en de mooie review. We zijn erg blij om te horen en zullen dit zeker binnen ons team delen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Lieke
30 november 2021

Nieuwe favo sushiplek in Hilversum.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Susan
28 november 2021

Heerlijke sushi en precies op tijd bezorgd. Compleet met stokjes, gember, soja etc. Warme gerechtjes ook nog goed warm.

Gina
27 november 2021

Heerlijke sushi op tijd geleverd.

Maarten
26 november 2021
Reactie van Sushi Station

Hi Maarten, Bedankt voor je bestelling en feedback. We zijn erg blij met jouw waardering. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Elles
24 november 2021

Bestelling was correct uitgevoerd, 20 minuten sneller geleverd dan aangegeven en de maaltijd was vers en smakelijk.

Reactie van Sushi Station

Hi Elles, We zijn erg blij met je waardering en complimenten, we gaan dit binnen ons team delen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Hans
20 november 2021

Iets later, maar erg lekker.

Reactie van Sushi Station

Hi Hans, We zijn erg blij met je waardering en complimenten, we doen ons best om op tijd te bezorgen, maar als dit niet lukt dan proberen we altijd te bellen om dit aan te geven. Bedankt voor je begrip. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Anoniem
19 november 2021

De bestelling was er een kwartier eerder dan verwacht en de springrolls nog lekker warm en knapperig en prima sushi.

Reactie van Sushi Station

Beste, Bedankt voor je review, heb je een suggestie voor ons om de 5 sterrren te halen? Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Noortje
15 november 2021

De beste sushi die ik ooit heb gegeten!! Altijd lekker, vriendelijk en top bezorging!!

Reactie van Sushi Station

Hi Noortje, Bedankt voor je beoordeling, we waarderen het enorm. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Martine
15 november 2021

Bezorging was een half uurtje te laat. Daarnaast viel de sushi steeds uit elkaar met oppakken en in de sojasaus doen. Er had 1a 2 flesjes sojasaus extra bij gemogen. 2 was net te weinig. Verder was de smaak wel erg lekker. Kleine tip bij de ebi fry maki het staartje er al afhalen. Dat is nu lastig te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Martine, Wat vervelend om te horen dat we een half uur te laat zijn, normaal gesproken bellen we ook even na maar ik denk dat er wat mis is gegaan. We hebben nog naar jouw bestelling gekregen, je had namelijk 2 menu's besteld en bij elk menu doen we 1 grote sojaus (30ml) erbij. Als je volgende keer meer wilt dan kan je eventueel ook extra bij bestellen onder de categorie sauzen. Wat betreft de sushi, we zullen dit met onze chef bespreken om dit te verbeteren. Als laatst, het staartje van de ebi fry hebben we zo gelaten en die halen we niet af. Gelukkig kan je dit makkelijk zelf het staartje af te halen door te breken. Bedankt voor je begrip. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Hella
14 november 2021

Klasse. Kreeg een belletje om een kwartiertje vertraging aan te kondigen. Het eten was heerlijk en de service dus prima. Ik ben klant!

Reactie van Sushi Station

Hi Hella, We zijn erg blij met je waardering en complimenten, we doen ons best om op tijd te bezorgen, maar als dit niet lukt dan proberen we altijd te bellen om dit aan te geven. Bedankt voor je begrip. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Anneke
13 november 2021

As always 🍀

Reactie van Sushi Station

Hi Anneke, Bedankt voor je beoordeling. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Mir
9 november 2021

Verse sushi, altijd te weinig omdat het zo lekker is, genoten van het ijs ook.

Reactie van Sushi Station

Hi Mir, Bedankt voor je bestelling en mooie review. We zijn erg blij om te horen dat je hebt genoten, we gaan dit binnen ons team delen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Steven
8 november 2021

De poke bowls waren erg goed en vers. Bezorging op de afgesproken tijd.

Reactie van Sushi Station

Hi Steven, We zijn erg blij met je waardering en complimenten, we gaan dit binnen ons team delen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

van Dijk
7 november 2021

Snelle bezorging van heerlijke sushi, wat ons betreft voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi van Dijk, We zijn erg blij met je waardering en complimenten, hopelijk tot snel. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Anna
6 november 2021

Heerlijk eten en super snelle bezorging! Perfect!

Reactie van Sushi Station

Hi Anna, Bedankt voor je bestelling en feedback. We zijn erg blij met je waardering. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Emma Mol
4 november 2021
Reactie van Sushi Station

Hi Emma, Bedankt voor je bestelling en feedback. Team Sushi Station Hilversum

N.
1 november 2021

Super lekker en lezen de opmerkingen echt goed!!

Reactie van Sushi Station

Hi N., Bedankt voor je bestelling en feedback. We doen ons best om rekening te houden die in de opmerkingen staan. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Kim
24 oktober 2021

Ik kwam de bestelling 10 min te vroeg ophalen en moest begrijpelijk eventjes wachten. Ik werd hartelijk ontvangen met heldere communicatie. Tijdens het wachten kreeg ik zelfs een luxe stukje sushi. Wat een gastvrijheid en klantvriendelijkheid! En het wat natuurlijk super lekker evenals de bestelling. Heel erg bedankt weer en houd het warme ontvangst vast het is echt een enorme meerwaarde!

Reactie van Sushi Station

Hi Kim, Bedankt voor je bestelling en mooie review. We zijn erg blij met je waardering en we zullen dit zeker volhouden. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

merel
23 oktober 2021

Lekkere sushi, dikke sashimi en duidelijk verse vis. Bezorging op tijd.

Reactie van Sushi Station

Hi Merel, Bedankt voor je bestelling en feedback. We zijn erg blij met je waardering. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Doina
21 oktober 2021

Altijd een heerlijk gerecht, uitstekend gemaakt. Ik ben ontzettend tevreden. Hartelijk dank

Reactie van Sushi Station

Hi Doina, Bedankt voor je waardering en complimenten, we zijn erg blij dat je tevreden bent. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

ASE Hoekstra
18 oktober 2021

Ik heb wederom genoten van de verse kwaliteit, mooie portie & presentie en razendsnelle bezorging. Waarvoor dank!

Reactie van Sushi Station

Hi ASE Hoekstra, Bedankt voor je bestelling en mooie review. We zijn erg blij om te horen dat je hebt genoten, we gaan dit binnen ons team delen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Noortje
11 oktober 2021

De allerlekkerste sushi!! Gewoon een verslaving zo lekker!!!

Reactie van Sushi Station

Hi Noortje, Bedankt voor je bestelling en feedback. We zijn erg blij met je waardering. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Debbie
9 oktober 2021

Het was echt heerlijk! En bedankt voor t maken van de andere sushi ipv die in de schaal horen deze zijn zoveel lekkerder 😍😍😍 petje af voor jullie

Reactie van Sushi Station

Hi Debbie, We zijn erg blij met je beoordeling, we doen ons best om rekening te houden met verschillende wensen van de klanten. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Anna
9 oktober 2021

Heerlijke sushi en wordt ook nog een super snel thuis bezorgd! Onze nieuwe favoriet!

Reactie van Sushi Station

Hi Anna, Bedankt voor je waardering en complimenten, we zijn super blij om te horen dat we jullie nieuwe favoriet zijn. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Anoniem
4 oktober 2021

Super snelle bezorging lekkere sushi voor een betaalbare prijs. Zo kan het dus ook;)

Reactie van Sushi Station

Beste, Bedankt voor je bestelling en feedback. We zijn erg blij met je waardering. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Eef
30 september 2021

Lekker en op tijd

Reactie van Sushi Station

Hi Eef, Bedankt voor je bestelling en feedback. We zijn erg blij met je waardering. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Hennie
29 september 2021

Heerlijke sushi, ook aparte shusis die een ander niet heeft

Reactie van Sushi Station

Hi Hennie, Bedankt voor de beoordeling en compliment. Heb je onze 'Create your own roll' concept al gezien? Dit is een uniek concept in Hilversum, je kan namelijk je eigen sushi roll samenstellen het werkt zo, je kiest uit 1 van de 6 sushi rolls (california, salmon, tuna, veggie, tempura ebi, chicken roll) vervolgens het aantal stuks 4 of 9 en als laatste kies je 1 van de 13 toppings van sesam, crunchy, spicy tot geflambeerde zalm. Kijk op onze website https://sushistationl.nl Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Laura
29 september 2021

We hebben bij veel verschillende restaurants sushi besteld maar deze overtreft alles! Heel lekker vers, warm en gewoon top!! Ook hele lieve bezorger :) ons nieuwe vaste adresje 👍

Reactie van Sushi Station

Hi Laura, We zijn erg blij met je waardering en complimenten, we gaan dit binnen ons team delen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Anita
28 september 2021

Heerlijk gegeten na 3en supersnelle bezorging. Top

Reactie van Sushi Station

Hi Anita, Bedankt voor je order en beoordeling. We zijn erg blij om te horen dat je heerlijk hebt gegeten. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

River
28 september 2021

Erg lekkere sushi in het algemeen en vergeleken met andere sushi restaurants gewoon een keer wat anders (in de positieve zin). Zeker aan te raden.

Reactie van Sushi Station

Hi River, Bedankt voor je bestelling en feedback. We zijn erg blij met je waardering. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

eva
27 september 2021

Ik bestel nu sinds de start (juni 2021) bij Sushi station in de Gijsbrecht en ben elke keer weer verrast door de goede kwaliteit en heerlijke smaken. Een uitgebreide kaart, dus veel variatie mogelijkheden en regelmatig nieuwe producten. Snelle en vriendelijke bezorging, tip meer dan waard. Ik ben een vaste klant geworden, ga zo door!

Reactie van Sushi Station

Hi Eva, Bedankt voor je bestelling en de mooie review. We zijn erg blij om te horen en zullen dit zeker binnen ons team delen. We waarderen jou als vaste klant en daarom willen je een eenmalige korting aanbieden op je volgende aankoop. We sturen de kortingscode naar je e-mail die bij ons bekend zijn, mocht je binnen 24 uur geen e-mail hebben ontvangen neem dan contact met ons op. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Roos Masereeuw
26 september 2021

Ik had advocado extra besteld maar die zat er helaas niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Roos, Bedankt voor jouw feedback, we vinden het erg vervelend om te horen dat de extra bestelde avocado bij je poke bowl niet mee is geleverd. We zouden in het vervolg nog meer aandacht besteden bij het bereiden en inpakken. Wij willen dit graag goed maken met een compensatie, we zullen per e-mail met je contact opnemen en hopelijk kunnen we je tevreden maken :) want we waarderen jou heel erg als vaste klant. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Irina
25 september 2021

Kan ik alleen maar nog een keer mijn vorige ervaring te bevestigen ! 👌⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Reactie van Sushi Station

Beste Irina, Bedankt voor je bestellingen en review, we zijn erg blij om te horen en we zullen dit binnen onze team delen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Cindy
24 september 2021

Lekker! Goed op tijd! Wel heel veel rijst. Liever iets meer van de rest 😉

Reactie van Sushi Station

Beste Cindy, Bedankt voor je bestelling en feedback, we zijn erg blij om te horen dat je het lekker vindt. We doen ons best om de bestellingen op tijd te maken en bezorgen. Mocht het door een of andere reden niet op tijd klaar zijn dan nemen we altijd contact op met de klant. Over de hoeveelheid rijst bij de poke bowl hebben we in het algemeen niet veel feedback gekregen, want de hoeveelheid rijst die we gebruiken wordt bepaald door onze hoofdkantoor. Maar we zullen dit doorgeven. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Altes
23 september 2021

Levering op de minuut :) heerlijk gegeten!

Reactie van Sushi Station

Beste Altes, We zijn erg blij met je review en wat fijn om te horen dat we op tijd zijn en dat je heerlijk hebt gegeten. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Karima Limam
22 september 2021

Top eten echt een aanrader heb paar keer besteld en is echt super kwaliteit

Reactie van Sushi Station

Beste Karima, Bedankt voor je bestellingen en feedback, we waarderen dit enorm. We zullen jouw complimenten binnen het team delen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Marjolein Meijer
22 september 2021

Zalige sushi! Vers en goed gemaakt. Iets duurzamere verpakking zou fantastisch zijn. Nu teveel plastic.

Reactie van Sushi Station

Beste Marjolein Meijer, Bedankt voor je review en complimenten, we zijn erg blij met je feedback. Over de duurzame en plastic verpakking, daar is onze hoofdkantoor druk mee bezig om deze te vervangen. We hopen dit op een korte termijn te kunnen realiseren. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Doina
21 september 2021

Heerlijke smaak maar de verpakking (de saus en de eetstokjes) was niet netjes. Onvoldoende saus en eetstokjes voor vier mensen. Ik ben heel tevreden van het gerecht. Bedankt

Reactie van Sushi Station

Beste Doina, Bedankt voor je feedback, jammer dat je de verpakking als niet netjes ervaart. Kan je ons hierover meer details geven, we zullen dit erg waarderen. Standaard geven we bij de family delux box 4 eetstokjes 2 sojasaus fles van 30ml, 2 wasabi en gember van 30cc. Het kan zijn dat onze collega's de instructies niet goed hebben gevolgd, kan je aangeven hoeveel saus en eetstokjes je hebt gekregen? We zijn erg blij dat je tevreden bent en heerlijk hebt gegeten. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Wouter
20 september 2021

Snel en lekker

Brenda
19 september 2021

Vera, op tijd klaar, vriendelijk personeel. Enige minpunt punt: sommige sushi’s zaten zo los dat ze niet in z’n geheel te pakken waren

Reactie van Sushi Station

Hi Brenda, Bedankt voor je bestelling en we waarderen jouw feedback. We gaan dit met onze chefs bespreken hoe we dit kunnen aanpakken. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Noortje
19 september 2021
Charlotte
13 september 2021

Vlotte bezorging, lekkere sushi. Vooral de "truffel topping" is onconventioneel, maar waanzinnig lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Charlotte, Bedankt voor je bestelling en we zijn erg blij met je waardering. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Myrthe
10 september 2021

Voor t eerst hier besteld. Eerste bezorging was een bende, kennelijk iets mis gegaan tijdens vervoer, alles lag door elkaar en de sauzen waren met elkaar vermeng. Dit werd goed gemaakt met een nieuwe sushischotel en deze zag er perfect uit. Netjes en met groene afscheiding op hun plek. Sushi was erg lekker trouwens. Vers, verrassend, rijst was perfect. Beetje losjes gerold maar smaak maakte veel goed. Ik heb ze in Hilversum zo onderhand allemaal wel gehad maar deze staat zeker in mijn top 3!

Reactie van Sushi Station

Beste Myrthe, Bedankt voor je feedback, we doen er alles aan om zo goed mogelijk te bezorgen. Gelukkig hebben we nog een kans gekregen om dit goed te maken en bedankt voor je complimenten. Over de losjes gerolde sushi, we gaan dit intern met de chefs bespreken. Wat een eer om in jouw top 3 te komen, graag tot snel. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Rob
9 september 2021

Lekker eten en snelle bezorging Tot de volgende keer👍

Reactie van Sushi Station

Beste Rob, Bedankt feedback en complimenten, tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Tine van der heiden
9 september 2021

Het was heerlijk! Er zaten alleen iets te veel gebakken uitjes op de sushi rol tempura!!!!

Reactie van Sushi Station

Hi Tine, Bedankt voor je bestelling en feedback, we waarderen jouw feedback en zullen dit met onze chef bespreken over de hoeveelheid. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Dennis
5 september 2021

Goede kwaliteit sushi en goed op smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Dennis, Bedankt voor je review, we waarderen het enorm. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Gab
5 september 2021

Lekker gegeten! Voor herhaling vatbaar.

Reactie van Sushi Station

Hi Gab, Bedankt voor je compliment, tot gauw. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Rob
4 september 2021
Jessica Fischer
4 september 2021

Gewoon lekker!

Reactie van Sushi Station

Hi Jessica, Bedankt voor je review. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Cees Van Ancum
2 september 2021

Heerlijke sushi. Wat mij betreft de beste in Hilversum.

Reactie van Sushi Station

Beste Cees, Bedankt voor je complimenten en we zijn erg blij met je woorden en waardering. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Noortje
1 september 2021

Ben zo blij met jullie!! Altijd alles goed geregeld!! Super vers en lekker!! Echt een aanwinst voor de Gijsbrecht!!!

Reactie van Sushi Station

Hi Noortje, We zijn ook erg blij met jou als klant en bedankt voor je complimenten. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Chantal
31 augustus 2021

Wat een leuke verrassende sushi! Zeer goed van smaak. Vooral de Sushi Special sprong er bovenuit; wat een smaaksensatie! We raden dit zeker aan.

Reactie van Sushi Station

Hi Chantal, We zijn erg blij met je review en waardering. We zullen aan onze chefs doorgeven voor de complimenten van de sushi special. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Hans
28 augustus 2021

Precies op tijd geleverd. Heerlijke sushi!

Reactie van Sushi Station

Hi Hans, Bedankt voor je review en goed om te horen dat we precies op tijd. Graag tot snel. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Daniël van Amersfoort
26 augustus 2021

Smaak is top! Helaas wel te los gerold, dus viel erg uit elkaar

Reactie van Sushi Station

Hi Daniël, Bedankt voor je review, wat fijn om te horen dat je onze smaak top vind. We zullen dit intern met onze sushi chefs bespreken hoe we dit kunnen voorkomen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Suus
23 augustus 2021

Heeeerlijke sushi!!!! Bestel hier graag. De gratis sushi special is een verslaving geworden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Suus, Bedankt voor je feedback, wellicht gaan we in toekomst de special sushi in onze assortiment toevoegen. Blijf op de hoogte via instagram en facebook. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Dolf Segaar
23 augustus 2021
Frank den Ouden
23 augustus 2021

Lekker vers, op tijd geleverd, smaakt goed en ziet er mooi uit.

Reactie van Sushi Station

Hi Frank, Bedankt voor je review en we zijn erg blij mee. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Jacqueline
23 augustus 2021

Snelle keurige levering. Sushi loverbox is divers en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Jacqueline, Bedankt voor je feedback, fijn om te horen dat je het heerlijk vind. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Marian de Korte
22 augustus 2021

Ik heb van mijn hele bestelling genoten. Alles was perfect !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Marian, Bedankt voor je review en we zijn erg blij dat je hebt genoten, top. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

M
20 augustus 2021

Heerlijk!

Reactie van Sushi Station

Hi M., Bedankt voor je compliment en review. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Gerda
20 augustus 2021

Eerste keer besteld en ik ga dan eerlijk me mening geven Bezorgd ..prima op tijd en met een vriendelijke bezorger,netjes en beleefd De sushi was erg lekker en zag er prima uit ook lekker was de 2 extra sushi die we gratis bij kregen Ik zeg blijf door gaan zo ,je hebt er een nieuwe klant gekregen

Reactie van Sushi Station

Hi Gerda, Bedankt voor je leuke review en eerlijke mening. We zijn erg blij met je waardering. Wij willen jou feliciteren, omdat je de 100e reviewer bent. Om dit mooie mijlpaal te vieren krijg je de populaire sushi lover box cadeau. We nemen contact met je op via e-mail om de box op te halen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

CJ
17 augustus 2021

Expres via de website direct besteld voor ongeveer 75 euro. Bij bestelling boven de 35 euro krijg je twee speciale sushi. Bij 75 euro dus voor ons allevier, gingen wij vanuit. Geen actiecode voor nodig. Helaas niks ontvangen. Vorige bestelling erg blij, deze 2e bestelling wel een misser.

Reactie van Sushi Station

Hi CJ, Bedankt voor je feedback, we vinden het erg vervelend dat we de speciale sushi zijn vergeten. Als u ons had gebeld dan konden we het gelijk oplossen om teleurstelling te voorkomen. We waarderen je heel erg als klant daarom willen we dit graag compenseren met een korting op je volgende bestelling. Als je deze maand nog een bestelling plaatst dan doen we wel 4 extra special sushi erbij (beschrijf dit ook in de opmerking aub), maar voor de duidelijkheid als u een bestelling hebt gedaan van ongeveer 75 euro dan krijgt je ook maar 2 speciale sushi's. De actiecode voor de korting gaan we per e-mail sturen, mocht je de e-mail niet hebben gekregen bekijk dan even in de spam box. Als je daar niets kan vinden, kan je ons dan even bellen? Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Roza
15 augustus 2021

De beste sushi van Hilversum! Constante kwaliteit. Ook de sashimi is altijd weer een favoriet. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Roza, Super bedankt voor je complimenten en review, we waarderen enorm dat je ons tot de beste sushi van Hilversum noemt. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Marc de Niet
15 augustus 2021

Ga hier weer bestellen...

Reactie van Sushi Station

Hi Marc, Bedankt voor je review en waardering, tot snel. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Leonie
14 augustus 2021

Echt op tijd bezorgd. Warme producten waren ook warm en sushi vers gemaakt. Aanrader.

Reactie van Sushi Station

Hi Leonie, Bedankt voor je review en bestelling. We proberen ons best te doen om op tijd te bezorgen en we zijn ook continu bezig om onze bezorg proces te optimaliseren. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Kosman
13 augustus 2021

Top!!!

Reactie van Sushi Station

Hi Kosman, Bedankt voor je review, top. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Nicole
12 augustus 2021

Lekker en snelle bezorging

Reactie van Sushi Station

Hi Nicole, Bedankt voor je review, top. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Marjolijn
12 augustus 2021

Heerlijke sushi en super snelle levering! Echt een aanrader, wij zijn fan.

Reactie van Sushi Station

Hi Marjolijn, Bedankt voor je bestelling en waardering. Echt heel leuk om te horen dat je fan bent. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Martin
8 augustus 2021

Heerlijk verse sushi, sashimi en bijgerechten! De bezorger was 3 minuten later dan aangegeven en daarom kregen we 2 salades gratis, top service!

Reactie van Sushi Station

Hi Martin, Bedankt voor je bestelling en review. Helaas kunnen we niet altijd op tijd bezorgen maar we doen ons best om op tijd te bezorgen. Hopelijk tot snel weer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Joana
7 augustus 2021
Mirije
6 augustus 2021
Hella
5 augustus 2021

Supersnel bezorgd en heerlijk!

Reactie van Sushi Station

Hi Hella, Bedankt voor je bestelling en feedback, tot snel. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

J.Ditmar
4 augustus 2021

Helaas 3x saus vergeten erbij te doen. Wel betaald.

Reactie van Sushi Station

Hi J.Ditmar, Bedankt voor je bestelling en feedback, dit zou uiteraard niet mogen. We zullen dit met het team bespreken hoe dit was ontstaan en hoe we dit kunnen voorkomen in de toekomst. Volgens ons systeem heb je 2 extra sauzen besteld, hoe kom je aan 3x?. Ter compensatie gaan we een actiecode naar je toe sturen per e-mail, hopelijk geef je ons nog een kans. Mocht je binnen 24 uur geen email ontvangen, neem dan telefonisch contact met ons op. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Eva
1 augustus 2021

Wederom heerlijk, vers, zeer smakelijk en netjes verpakt. Nieuwe gerechten geprobeerd, positief verrast. Leuk die Sushi specials actie! Keurige nette en snelle bezorger, de tip meer dan waard. Ik blijf vaste klant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Eva, Bedankt voor je bestelling en waardering, we zullen de complimenten aan onze team doorgeven. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Carin Sievers
1 augustus 2021

Bezorgd op de afgesproken tijd! Sushi was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Carin, Bedankt voor je bestelling en review. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Noortje
1 augustus 2021

Allerlekkerste sushi! Super vers! Beste bediening! Snelle bezorging! Gewoon naartoe gaan!!

Reactie van Sushi Station

Hi Noortje, Dank je wel voor de mooie woorden. Een goede service bieden voor onze klanten is waar wij voor gaan. Hopelijk tot snel! Groeten, Team Sushi Station Hilversum

Eef
31 juli 2021

Gewoon lekker en verse ingredienten

Reactie van Sushi Station

Hi Eef, Bedankt voor je bestelling en review. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Tessa
31 juli 2021

Super lekker sushi nu al voor de 2e keer in korte tijd daar besteld. Terwijl er een concurrent achter mijn huis zit. Super kwaliteit!

Reactie van Sushi Station

Hi Tessa, Bedankt voor je bestelling en feedback. We zijn erg blij om dit te horen en waarderen dit enorm. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Beate
31 juli 2021

Hele snelle bezorging. Helaas ontbrak de sojasaus (en natuurlijk hadden we dat net niet in huis); dus droge sushi gegeten.

Reactie van Sushi Station

Hi Beate, Bedankt voor je bestelling en excuses hiervoor. Uw feedback is erg belangrijk voor ons zodat we onze proces continu kunnen verbeteren. We hebben intern overlegd en onze collega was in de war omdat bij deze bestelling is aangegeven zonder gember en zonder wasabi. (wij gaan binnenkort ons systeem hierop aanpassen). We willen dit graag compenseren met een fles kikkoman sojasaus bij je volgende bestelling dan heb je in ieder geval een flesje in huis :) . We hebben een actiecode voor je aangemaakt en zullen dit per email naar je toesturen. Mocht je binnen 24 uur geen email krijgen laat het ons dan even telefonisch weten zodat we dit gelijk kunnen afhandelen. Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

ilay
30 juli 2021

Voor de tweede keer besteld. Sushi was verder heerlijk maar helaas wel 1 rol (5 stuks) te weinig gehad. Gebeld en aangegeven bij de medewerker maar helaas hebben we deze deel van onze bestelling niet meer gekregen.

Reactie van Sushi Station

Hi Ilay, Bedankt voor je bestellingen en compliment. We vinden het erg vervelend dat u 1 rol te weinig had gekregen. We hebben intern met het team besproken en er was inderdaad wat miscommunicatie. Ter compensatie willen we een nieuwe rol aanbieden van 9 stuks bij je volgende bestelling. We hebben een actiecode voor je aangemaakt en zullen dit per email naar je toesturen. Mocht je binnen 24 uur geen email krijgen laat het ons dan even telefonisch weten zodat we dit gelijk kunnen afhandelen. Hopelijk tot snel Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Jeniffer
30 juli 2021

Super lekker alles wat we hadden besteld!

Reactie van Sushi Station

Hi Jeniffer, Super bedankt voor je waardering. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Joost
29 juli 2021
Judy
29 juli 2021

Eerste keer hier besteld ! Alles was super vers , en heerlijk! Vriendelijke service, vlotte bezorging . Jullie hebben een vaste klant erbij ! Zou fijn zijn als er crunchy en spicy shushi op het menu stond voor liefhebbers. Voor de rest ben ik heel tevreden!☺️

Reactie van Sushi Station

Hi Judy, Bedankt voor al je complimenten en we zijn super blij met jou als vaste klant. We waarderen je feedback enorm zodat we continu kunnen verbeteren. We begrijpen alleen niet zo goed wat je bedoeld met crunchy en spicy sushi. Want we hebben een uniek concept in HIlversum 'Create your own roll', je kiest uit 1 van de 6 sushi rolls (california, salmon, tuna, veggie, tempura ebi, chicken roll) vervolgens het aantal stuks 4 of 9 en als laatste kies je 1 van de 13 toppings van sesam tot geflambeerde zalm, 'crunchy' en 'spicy'. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Elenore
28 juli 2021

Wederom helemaal top, vers, goede service en erg smakelijk.

Reactie van Sushi Station

Hi Elenore, Bedankt voor al je complimenten, top. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Noël
28 juli 2021

Ik verheug mij op de volgende bestelling. Wat een feest. Ga zo door.

Reactie van Sushi Station

Hi Noël, Bedankt voor je leuke review, we doen ons best. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Daisy
27 juli 2021

Al 2x besteld nu. Super lekker eten en netjes optijd!

Reactie van Sushi Station

Hi Daisy, Bedankt voor de bestellingen en waardering we zijn er erg blij mee. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Julius van Waes
26 juli 2021

Goeie kwaliteit sushi en erg schoon restaurant. Onze bestelling stond gelijk klaar toen we het kwamen afhalen en het personeel was vriendelijk. Al met al een goede sushi takeaway.