Beoordelingen van Sushi Station Hilversum

Recente recensies

5.0
Noortje
11 oktober 2021

De allerlekkerste sushi!! Gewoon een verslaving zo lekker!!!

Debbie
9 oktober 2021

Het was echt heerlijk! En bedankt voor t maken van de andere sushi ipv die in de schaal horen deze zijn zoveel lekkerder 😍😍😍 petje af voor jullie

Reactie van Sushi Station

Hi Debbie, We zijn erg blij met je beoordeling, we doen ons best om rekening te houden met verschillende wensen van de klanten. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Anna
9 oktober 2021

Heerlijke sushi en wordt ook nog een super snel thuis bezorgd! Onze nieuwe favoriet!

Reactie van Sushi Station

Hi Anna, Bedankt voor je waardering en complimenten, we zijn super blij om te horen dat we jullie nieuwe favoriet zijn. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Anoniem
4 oktober 2021

Super snelle bezorging lekkere sushi voor een betaalbare prijs. Zo kan het dus ook;)

Reactie van Sushi Station

Beste, Bedankt voor je bestelling en feedback. We zijn erg blij met je waardering. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Eef
30 september 2021

Lekker en op tijd

Reactie van Sushi Station

Hi Eef, Bedankt voor je bestelling en feedback. We zijn erg blij met je waardering. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Hennie
29 september 2021

Heerlijke sushi, ook aparte shusis die een ander niet heeft

Reactie van Sushi Station

Hi Hennie, Bedankt voor de beoordeling en compliment. Heb je onze 'Create your own roll' concept al gezien? Dit is een uniek concept in Hilversum, je kan namelijk je eigen sushi roll samenstellen het werkt zo, je kiest uit 1 van de 6 sushi rolls (california, salmon, tuna, veggie, tempura ebi, chicken roll) vervolgens het aantal stuks 4 of 9 en als laatste kies je 1 van de 13 toppings van sesam, crunchy, spicy tot geflambeerde zalm. Kijk op onze website https://sushistationl.nl Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Laura
29 september 2021

We hebben bij veel verschillende restaurants sushi besteld maar deze overtreft alles! Heel lekker vers, warm en gewoon top!! Ook hele lieve bezorger :) ons nieuwe vaste adresje 👍

Reactie van Sushi Station

Hi Laura, We zijn erg blij met je waardering en complimenten, we gaan dit binnen ons team delen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Anita
28 september 2021

Heerlijk gegeten na 3en supersnelle bezorging. Top

Reactie van Sushi Station

Hi Anita, Bedankt voor je order en beoordeling. We zijn erg blij om te horen dat je heerlijk hebt gegeten. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

River
28 september 2021

Erg lekkere sushi in het algemeen en vergeleken met andere sushi restaurants gewoon een keer wat anders (in de positieve zin). Zeker aan te raden.

Reactie van Sushi Station

Hi River, Bedankt voor je bestelling en feedback. We zijn erg blij met je waardering. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

eva
27 september 2021

Ik bestel nu sinds de start (juni 2021) bij Sushi station in de Gijsbrecht en ben elke keer weer verrast door de goede kwaliteit en heerlijke smaken. Een uitgebreide kaart, dus veel variatie mogelijkheden en regelmatig nieuwe producten. Snelle en vriendelijke bezorging, tip meer dan waard. Ik ben een vaste klant geworden, ga zo door!

Reactie van Sushi Station

Hi Eva, Bedankt voor je bestelling en de mooie review. We zijn erg blij om te horen en zullen dit zeker binnen ons team delen. We waarderen jou als vaste klant en daarom willen je een eenmalige korting aanbieden op je volgende aankoop. We sturen de kortingscode naar je e-mail die bij ons bekend zijn, mocht je binnen 24 uur geen e-mail hebben ontvangen neem dan contact met ons op. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Roos Masereeuw
26 september 2021

Ik had advocado extra besteld maar die zat er helaas niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Roos, Bedankt voor jouw feedback, we vinden het erg vervelend om te horen dat de extra bestelde avocado bij je poke bowl niet mee is geleverd. We zouden in het vervolg nog meer aandacht besteden bij het bereiden en inpakken. Wij willen dit graag goed maken met een compensatie, we zullen per e-mail met je contact opnemen en hopelijk kunnen we je tevreden maken :) want we waarderen jou heel erg als vaste klant. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Irina
25 september 2021

Kan ik alleen maar nog een keer mijn vorige ervaring te bevestigen ! 👌⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Reactie van Sushi Station

Beste Irina, Bedankt voor je bestellingen en review, we zijn erg blij om te horen en we zullen dit binnen onze team delen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Cindy
24 september 2021

Lekker! Goed op tijd! Wel heel veel rijst. Liever iets meer van de rest 😉

Reactie van Sushi Station

Beste Cindy, Bedankt voor je bestelling en feedback, we zijn erg blij om te horen dat je het lekker vindt. We doen ons best om de bestellingen op tijd te maken en bezorgen. Mocht het door een of andere reden niet op tijd klaar zijn dan nemen we altijd contact op met de klant. Over de hoeveelheid rijst bij de poke bowl hebben we in het algemeen niet veel feedback gekregen, want de hoeveelheid rijst die we gebruiken wordt bepaald door onze hoofdkantoor. Maar we zullen dit doorgeven. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Altes
23 september 2021

Levering op de minuut :) heerlijk gegeten!

Reactie van Sushi Station

Beste Altes, We zijn erg blij met je review en wat fijn om te horen dat we op tijd zijn en dat je heerlijk hebt gegeten. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Karima Limam
22 september 2021

Top eten echt een aanrader heb paar keer besteld en is echt super kwaliteit

Reactie van Sushi Station

Beste Karima, Bedankt voor je bestellingen en feedback, we waarderen dit enorm. We zullen jouw complimenten binnen het team delen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Marjolein Meijer
22 september 2021

Zalige sushi! Vers en goed gemaakt. Iets duurzamere verpakking zou fantastisch zijn. Nu teveel plastic.

Reactie van Sushi Station

Beste Marjolein Meijer, Bedankt voor je review en complimenten, we zijn erg blij met je feedback. Over de duurzame en plastic verpakking, daar is onze hoofdkantoor druk mee bezig om deze te vervangen. We hopen dit op een korte termijn te kunnen realiseren. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Doina
21 september 2021

Heerlijke smaak maar de verpakking (de saus en de eetstokjes) was niet netjes. Onvoldoende saus en eetstokjes voor vier mensen. Ik ben heel tevreden van het gerecht. Bedankt

Reactie van Sushi Station

Beste Doina, Bedankt voor je feedback, jammer dat je de verpakking als niet netjes ervaart. Kan je ons hierover meer details geven, we zullen dit erg waarderen. Standaard geven we bij de family delux box 4 eetstokjes 2 sojasaus fles van 30ml, 2 wasabi en gember van 30cc. Het kan zijn dat onze collega's de instructies niet goed hebben gevolgd, kan je aangeven hoeveel saus en eetstokjes je hebt gekregen? We zijn erg blij dat je tevreden bent en heerlijk hebt gegeten. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Wouter
20 september 2021

Snel en lekker

Brenda
19 september 2021

Vera, op tijd klaar, vriendelijk personeel. Enige minpunt punt: sommige sushi’s zaten zo los dat ze niet in z’n geheel te pakken waren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Brenda, Bedankt voor je bestelling en we waarderen jouw feedback. We gaan dit met onze chefs bespreken hoe we dit kunnen aanpakken. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Noortje
19 september 2021
Charlotte
13 september 2021

Vlotte bezorging, lekkere sushi. Vooral de "truffel topping" is onconventioneel, maar waanzinnig lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Charlotte, Bedankt voor je bestelling en we zijn erg blij met je waardering. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Myrthe
10 september 2021

Voor t eerst hier besteld. Eerste bezorging was een bende, kennelijk iets mis gegaan tijdens vervoer, alles lag door elkaar en de sauzen waren met elkaar vermeng. Dit werd goed gemaakt met een nieuwe sushischotel en deze zag er perfect uit. Netjes en met groene afscheiding op hun plek. Sushi was erg lekker trouwens. Vers, verrassend, rijst was perfect. Beetje losjes gerold maar smaak maakte veel goed. Ik heb ze in Hilversum zo onderhand allemaal wel gehad maar deze staat zeker in mijn top 3!

Reactie van Sushi Station

Beste Myrthe, Bedankt voor je feedback, we doen er alles aan om zo goed mogelijk te bezorgen. Gelukkig hebben we nog een kans gekregen om dit goed te maken en bedankt voor je complimenten. Over de losjes gerolde sushi, we gaan dit intern met de chefs bespreken. Wat een eer om in jouw top 3 te komen, graag tot snel. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Rob
9 september 2021

Lekker eten en snelle bezorging Tot de volgende keer👍

Reactie van Sushi Station

Beste Rob, Bedankt feedback en complimenten, tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Tine van der heiden
9 september 2021

Het was heerlijk! Er zaten alleen iets te veel gebakken uitjes op de sushi rol tempura!!!!

Reactie van Sushi Station

Hi Tine, Bedankt voor je bestelling en feedback, we waarderen jouw feedback en zullen dit met onze chef bespreken over de hoeveelheid. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Dennis
5 september 2021

Goede kwaliteit sushi en goed op smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Dennis, Bedankt voor je review, we waarderen het enorm. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Gab
5 september 2021

Lekker gegeten! Voor herhaling vatbaar.

Reactie van Sushi Station

Hi Gab, Bedankt voor je compliment, tot gauw. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Rob
4 september 2021
Jessica Fischer
4 september 2021

Gewoon lekker!

Reactie van Sushi Station

Hi Jessica, Bedankt voor je review. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Cees Van Ancum
2 september 2021

Heerlijke sushi. Wat mij betreft de beste in Hilversum.

Reactie van Sushi Station

Beste Cees, Bedankt voor je complimenten en we zijn erg blij met je woorden en waardering. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Noortje
1 september 2021

Ben zo blij met jullie!! Altijd alles goed geregeld!! Super vers en lekker!! Echt een aanwinst voor de Gijsbrecht!!!

Reactie van Sushi Station

Hi Noortje, We zijn ook erg blij met jou als klant en bedankt voor je complimenten. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Chantal
31 augustus 2021

Wat een leuke verrassende sushi! Zeer goed van smaak. Vooral de Sushi Special sprong er bovenuit; wat een smaaksensatie! We raden dit zeker aan.

Reactie van Sushi Station

Hi Chantal, We zijn erg blij met je review en waardering. We zullen aan onze chefs doorgeven voor de complimenten van de sushi special. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Hans
28 augustus 2021

Precies op tijd geleverd. Heerlijke sushi!

Reactie van Sushi Station

Hi Hans, Bedankt voor je review en goed om te horen dat we precies op tijd. Graag tot snel. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Daniël van Amersfoort
26 augustus 2021

Smaak is top! Helaas wel te los gerold, dus viel erg uit elkaar

Reactie van Sushi Station

Hi Daniël, Bedankt voor je review, wat fijn om te horen dat je onze smaak top vind. We zullen dit intern met onze sushi chefs bespreken hoe we dit kunnen voorkomen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Suus
23 augustus 2021

Heeeerlijke sushi!!!! Bestel hier graag. De gratis sushi special is een verslaving geworden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Suus, Bedankt voor je feedback, wellicht gaan we in toekomst de special sushi in onze assortiment toevoegen. Blijf op de hoogte via instagram en facebook. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Dolf Segaar
23 augustus 2021
Frank den Ouden
23 augustus 2021

Lekker vers, op tijd geleverd, smaakt goed en ziet er mooi uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Frank, Bedankt voor je review en we zijn erg blij mee. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Jacqueline
23 augustus 2021

Snelle keurige levering. Sushi loverbox is divers en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Jacqueline, Bedankt voor je feedback, fijn om te horen dat je het heerlijk vind. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Marian de Korte
22 augustus 2021

Ik heb van mijn hele bestelling genoten. Alles was perfect !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Marian, Bedankt voor je review en we zijn erg blij dat je hebt genoten, top. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

M
20 augustus 2021

Heerlijk!

Reactie van Sushi Station

Hi M., Bedankt voor je compliment en review. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Gerda
20 augustus 2021

Eerste keer besteld en ik ga dan eerlijk me mening geven Bezorgd ..prima op tijd en met een vriendelijke bezorger,netjes en beleefd De sushi was erg lekker en zag er prima uit ook lekker was de 2 extra sushi die we gratis bij kregen Ik zeg blijf door gaan zo ,je hebt er een nieuwe klant gekregen

Reactie van Sushi Station

Hi Gerda, Bedankt voor je leuke review en eerlijke mening. We zijn erg blij met je waardering. Wij willen jou feliciteren, omdat je de 100e reviewer bent. Om dit mooie mijlpaal te vieren krijg je de populaire sushi lover box cadeau. We nemen contact met je op via e-mail om de box op te halen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

CJ
17 augustus 2021

Expres via de website direct besteld voor ongeveer 75 euro. Bij bestelling boven de 35 euro krijg je twee speciale sushi. Bij 75 euro dus voor ons allevier, gingen wij vanuit. Geen actiecode voor nodig. Helaas niks ontvangen. Vorige bestelling erg blij, deze 2e bestelling wel een misser.

Reactie van Sushi Station

Hi CJ, Bedankt voor je feedback, we vinden het erg vervelend dat we de speciale sushi zijn vergeten. Als u ons had gebeld dan konden we het gelijk oplossen om teleurstelling te voorkomen. We waarderen je heel erg als klant daarom willen we dit graag compenseren met een korting op je volgende bestelling. Als je deze maand nog een bestelling plaatst dan doen we wel 4 extra special sushi erbij (beschrijf dit ook in de opmerking aub), maar voor de duidelijkheid als u een bestelling hebt gedaan van ongeveer 75 euro dan krijgt je ook maar 2 speciale sushi's. De actiecode voor de korting gaan we per e-mail sturen, mocht je de e-mail niet hebben gekregen bekijk dan even in de spam box. Als je daar niets kan vinden, kan je ons dan even bellen? Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Roza
15 augustus 2021

De beste sushi van Hilversum! Constante kwaliteit. Ook de sashimi is altijd weer een favoriet. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Roza, Super bedankt voor je complimenten en review, we waarderen enorm dat je ons tot de beste sushi van Hilversum noemt. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Marc de Niet
15 augustus 2021

Ga hier weer bestellen...

Reactie van Sushi Station

Hi Marc, Bedankt voor je review en waardering, tot snel. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Leonie
14 augustus 2021

Echt op tijd bezorgd. Warme producten waren ook warm en sushi vers gemaakt. Aanrader.

Reactie van Sushi Station

Hi Leonie, Bedankt voor je review en bestelling. We proberen ons best te doen om op tijd te bezorgen en we zijn ook continu bezig om onze bezorg proces te optimaliseren. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Kosman
13 augustus 2021

Top!!!

Reactie van Sushi Station

Hi Kosman, Bedankt voor je review, top. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Nicole
12 augustus 2021

Lekker en snelle bezorging

Reactie van Sushi Station

Hi Nicole, Bedankt voor je review, top. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Marjolijn
12 augustus 2021

Heerlijke sushi en super snelle levering! Echt een aanrader, wij zijn fan.

Reactie van Sushi Station

Hi Marjolijn, Bedankt voor je bestelling en waardering. Echt heel leuk om te horen dat je fan bent. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Martin
8 augustus 2021

Heerlijk verse sushi, sashimi en bijgerechten! De bezorger was 3 minuten later dan aangegeven en daarom kregen we 2 salades gratis, top service!

Reactie van Sushi Station

Hi Martin, Bedankt voor je bestelling en review. Helaas kunnen we niet altijd op tijd bezorgen maar we doen ons best om op tijd te bezorgen. Hopelijk tot snel weer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Joana
7 augustus 2021
Mirije
6 augustus 2021
Hella
5 augustus 2021

Supersnel bezorgd en heerlijk!

Reactie van Sushi Station

Hi Hella, Bedankt voor je bestelling en feedback, tot snel. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

J.Ditmar
4 augustus 2021

Helaas 3x saus vergeten erbij te doen. Wel betaald.

Reactie van Sushi Station

Hi J.Ditmar, Bedankt voor je bestelling en feedback, dit zou uiteraard niet mogen. We zullen dit met het team bespreken hoe dit was ontstaan en hoe we dit kunnen voorkomen in de toekomst. Volgens ons systeem heb je 2 extra sauzen besteld, hoe kom je aan 3x?. Ter compensatie gaan we een actiecode naar je toe sturen per e-mail, hopelijk geef je ons nog een kans. Mocht je binnen 24 uur geen email ontvangen, neem dan telefonisch contact met ons op. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Anoniem
4 augustus 2021

Wij vonden de sushi van matige kwaliteit. Weinig structuur, niet vers en te slap gerold. De grftituurde garnalen waren slap. Voor ons geen succes. Bezorging wel zeer snel, en de boontjes prima.

Reactie van Sushi Station

Hi Anoniem, Bedankt voor je bestelling, we vinden het erg jammer dat zo hebt ervaren. De sushi's worden elke dag vers gemaakt bij ons, kan je aangeven wat niet vers was. Over de slapheid van de ebi fry, we werken met een standaard procedure om deze voor te bereiden kan je ook aangeven wat je met slap bedoeld. We waarderen je feedback enorm, hopelijk kunnen we in contact met je komen om dit te bespreken. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Eva
1 augustus 2021

Wederom heerlijk, vers, zeer smakelijk en netjes verpakt. Nieuwe gerechten geprobeerd, positief verrast. Leuk die Sushi specials actie! Keurige nette en snelle bezorger, de tip meer dan waard. Ik blijf vaste klant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Eva, Bedankt voor je bestelling en waardering, we zullen de complimenten aan onze team doorgeven. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Carin Sievers
1 augustus 2021

Bezorgd op de afgesproken tijd! Sushi was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Carin, Bedankt voor je bestelling en review. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Noortje
1 augustus 2021

Allerlekkerste sushi! Super vers! Beste bediening! Snelle bezorging! Gewoon naartoe gaan!!

Reactie van Sushi Station

Hi Noortje, Dank je wel voor de mooie woorden. Een goede service bieden voor onze klanten is waar wij voor gaan. Hopelijk tot snel! Groeten, Team Sushi Station Hilversum

Eef
31 juli 2021

Gewoon lekker en verse ingredienten

Reactie van Sushi Station

Hi Eef, Bedankt voor je bestelling en review. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Tessa
31 juli 2021

Super lekker sushi nu al voor de 2e keer in korte tijd daar besteld. Terwijl er een concurrent achter mijn huis zit. Super kwaliteit!

Reactie van Sushi Station

Hi Tessa, Bedankt voor je bestelling en feedback. We zijn erg blij om dit te horen en waarderen dit enorm. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Beate
31 juli 2021

Hele snelle bezorging. Helaas ontbrak de sojasaus (en natuurlijk hadden we dat net niet in huis); dus droge sushi gegeten.

Reactie van Sushi Station

Hi Beate, Bedankt voor je bestelling en excuses hiervoor. Uw feedback is erg belangrijk voor ons zodat we onze proces continu kunnen verbeteren. We hebben intern overlegd en onze collega was in de war omdat bij deze bestelling is aangegeven zonder gember en zonder wasabi. (wij gaan binnenkort ons systeem hierop aanpassen). We willen dit graag compenseren met een fles kikkoman sojasaus bij je volgende bestelling dan heb je in ieder geval een flesje in huis :) . We hebben een actiecode voor je aangemaakt en zullen dit per email naar je toesturen. Mocht je binnen 24 uur geen email krijgen laat het ons dan even telefonisch weten zodat we dit gelijk kunnen afhandelen. Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

ilay
30 juli 2021

Voor de tweede keer besteld. Sushi was verder heerlijk maar helaas wel 1 rol (5 stuks) te weinig gehad. Gebeld en aangegeven bij de medewerker maar helaas hebben we deze deel van onze bestelling niet meer gekregen.

Reactie van Sushi Station

Hi Ilay, Bedankt voor je bestellingen en compliment. We vinden het erg vervelend dat u 1 rol te weinig had gekregen. We hebben intern met het team besproken en er was inderdaad wat miscommunicatie. Ter compensatie willen we een nieuwe rol aanbieden van 9 stuks bij je volgende bestelling. We hebben een actiecode voor je aangemaakt en zullen dit per email naar je toesturen. Mocht je binnen 24 uur geen email krijgen laat het ons dan even telefonisch weten zodat we dit gelijk kunnen afhandelen. Hopelijk tot snel Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Jeniffer
30 juli 2021

Super lekker alles wat we hadden besteld!

Reactie van Sushi Station

Hi Jeniffer, Super bedankt voor je waardering. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Joost
29 juli 2021
Judy
29 juli 2021

Eerste keer hier besteld ! Alles was super vers , en heerlijk! Vriendelijke service, vlotte bezorging . Jullie hebben een vaste klant erbij ! Zou fijn zijn als er crunchy en spicy shushi op het menu stond voor liefhebbers. Voor de rest ben ik heel tevreden!☺️

Reactie van Sushi Station

Hi Judy, Bedankt voor al je complimenten en we zijn super blij met jou als vaste klant. We waarderen je feedback enorm zodat we continu kunnen verbeteren. We begrijpen alleen niet zo goed wat je bedoeld met crunchy en spicy sushi. Want we hebben een uniek concept in HIlversum 'Create your own roll', je kiest uit 1 van de 6 sushi rolls (california, salmon, tuna, veggie, tempura ebi, chicken roll) vervolgens het aantal stuks 4 of 9 en als laatste kies je 1 van de 13 toppings van sesam tot geflambeerde zalm, 'crunchy' en 'spicy'. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Elenore
28 juli 2021

Wederom helemaal top, vers, goede service en erg smakelijk.

Reactie van Sushi Station

Hi Elenore, Bedankt voor al je complimenten, top. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Noël
28 juli 2021

Ik verheug mij op de volgende bestelling. Wat een feest. Ga zo door.

Reactie van Sushi Station

Hi Noël, Bedankt voor je leuke review, we doen ons best. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Daisy
27 juli 2021

Al 2x besteld nu. Super lekker eten en netjes optijd!

Reactie van Sushi Station

Hi Daisy, Bedankt voor de bestellingen en waardering we zijn er erg blij mee. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Julius van Waes
26 juli 2021

Goeie kwaliteit sushi en erg schoon restaurant. Onze bestelling stond gelijk klaar toen we het kwamen afhalen en het personeel was vriendelijk. Al met al een goede sushi takeaway.

Reactie van Sushi Station

Hi Julius van Waes, Bedankt voor je waardering en complimenten, we zullen jouw waardering binnen het team delen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Carla Hemmers
25 juli 2021

Heerlijke sushi! Miste alleen de stokjes Volgende keer bestel ik weer bij jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Carla Hemmers, Bedankt voor je feedback, we zullen in het vervolg beter controleren. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

van Soest
25 juli 2021

Heerlijk eten zag er goed uit !

Reactie van Sushi Station

Beste van Soest, Bedankt voor je waardering en we zijn erg blij dat je het eten heerlijk vindt. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Suzette
25 juli 2021

Super verse sushi en netjes bezorgd! Voor ons is dit de beste

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Suzette, Wat erg leuk om te horen dat wij de beste zijn voor jullie, enorm bedankt voor jullie waardering. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Brenda
25 juli 2021

Super goed!

Reactie van Sushi Station

Beste Brenda, Super bedankt voor je waardering. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Anneke
24 juli 2021

De sushi was heerlijk van smaak en lekker vers. Ook de verpakking was een streling voor het oog. De bezorgingen was sneller dan verwacht en vriendelijk en volledige Corona proof. Kortom een echte aanrader

Reactie van Sushi Station

Beste Anneke, Bedankt voor je mooie review, we zijn er erg blij mee. We zullen jouw waardering binnen het team delen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Feniks
21 juli 2021

Mijn dank, Feniks

Reactie van Sushi Station

Hi Feniks, Graag gedaan en bedankt voor je review. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Michelle
21 juli 2021

Top 1ste levering!

Reactie van Sushi Station

Hi Michelle, Bedantk voor je feedback. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Elenore
20 juli 2021

Verse smakelijke sushi en een snelle en vriendelijke bezorg service

Reactie van Sushi Station

Hi Elenore, Bedankt voor je feedback, we zullen jouw feedback delen binnen het team. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

P. Molar
20 juli 2021
MimmietheCat
19 juli 2021
Corrine
17 juli 2021

Wat een heerlijke sushi! Enorm vriendelijke mensen en mijn bestelling was al snel klaar. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Reactie van Sushi Station

Hi Corrine, Bedankt voor je mooie review en erg leuk om te horen dat je hier vaker gaat bestellen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Astrid
17 juli 2021

Heerlijk gegeten en snelle bezorging.

Reactie van Sushi Station

Hi Astrid, Bedankt voor feedback. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Leo
17 juli 2021

Aanbeveling. Sushi is lekker en snel geleverd. E-mail dat bestelling onderweg was, kwam nadat bestelling al geleverd was.

Reactie van Sushi Station

Hi Leo, Bedankt voor je aanbeveling en review. We waarderen jouw feedback, over de e-mail is raar. Waarschijnlijk hebben we de status niet juist of op tijd bijgewerkt, excuses voor de verwarring. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Eef
15 juli 2021

Heerlijk van smaak, op tijd en vriendelijke hulp

Reactie van Sushi Station

Hi Eef, Bedankt voor je feedback. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Nicole
13 juli 2021
A. Houtkamp
12 juli 2021

Heerlijk gesmuld vanavond van de sushi van Sushistation. Fantastische service!

Reactie van Sushi Station

Beste A.Houtkamp, Bedankt voor je feedback en waardering, erg goed om te horen dat het heerlijk was. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Annalou
12 juli 2021

Eerste keer super tevreden!

Reactie van Sushi Station

Beste Annalou, Bedankt voor je review, we zijn erg blij dat je tevreden bent. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Sander
12 juli 2021

Dit is de tweede keer dat we bij sushistation bestellen. Eerlijk was de eerste keer net wat beter. Mijn vriendin is zwanger en werden de eerste keer gelijk gebeld met een goede oplossing zodat de sushi’s gescheiden zijn en er voldoende keuze voor ons beide was. Deze keer was de keuze voor haar wel wat minder. Desalniettemin is het fijn dat ze meedenken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Sander, Bedankt voor je review, jouw feedback is erg belangrijk voor ons. We zullen dit intern met het team bespreken wat het verschil was tussen de 1e keer en deze bestelling. Mocht je volgende keer nog bestellen, zet je wensen bij de opmerking en we proberen het zo goed mogelijk te regelen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Paul Faaij
9 juli 2021

Keurig op tijd bezorgd en zeer smakelijk gegeten.

Reactie van Sushi Station

Beste Paul, Bedankt voor je review en feedback. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Laura
9 juli 2021

Heerlijk!

Reactie van Sushi Station

Dag Laura, Bedankt voor je feedback. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Kiki van Dulkenraad
9 juli 2021

Voor het eerst eens gekozen voor Sushi Station en wij waren zeker positief verrast. Goeie kwaliteit sushi voor een goeie prijs! Volgende keer zeker weer hier bestellen.

Reactie van Sushi Station

Beste Kiki, Bedankt voor je feedback en je waardering, tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Stekelenburg
8 juli 2021

Echt een aanwinst

Reactie van Sushi Station

Beste Stekelenburg, We zijn erg blij met je waardering. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Kim
8 juli 2021

Super lekker. Goede kwaliteit en ontzettend vriendelijk. Een kleine tip om de box nog lekkerder te maken: 1 a 2 andere soorten sushi rollen toevoegen zal het net iets leuker maken.

Reactie van Sushi Station

Hi Kim, Bedankt voor je review en waardering. Heb je onze party box wel eens geprobeerd, in deze box zitten 12 verschillende sushi's. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Ramon
7 juli 2021

Eindelijk eentje met goede sushi

Reactie van Sushi Station

Beste Ramon, We zijn erg blij met je waardering super bedankt. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

JIM JAMES
6 juli 2021

Lekker!

Reactie van Sushi Station

Beste Jim, Bedankt voor je beoordeling. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Elisa Huese
6 juli 2021

Vers, smaakvol en snelle bezorging. Top!

Reactie van Sushi Station

Beste Elisa, We zijn erg blij met je review, bedankt. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Willem Huibers
5 juli 2021

Heel verrassend ook omdat je zelf de toppings kan kiezen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Willem Huibers, Bedankt voor je review en feedback. We hebben een uniek concept in HIlversum 'Create your own roll', je kiest uit 1 van de 6 sushi roll (california, salmon, tuna, veggie, tempura ebi, chicken roll) vervolgens het aantal stuks 4 of 9 en als laatste kies je 1 van de 13 toppings van sesam tot geflambeerde zalm. Hopelijk tot snel weer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Peter wortel
5 juli 2021
ASE Hoekstra
5 juli 2021

Heerlijke Sashimi, geen zuinige porties en strak op tijd klaar. Ik heb genoten: Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste ASE Hoekstra, Bedankt voor je review en feedback. We zijn erg blij dat je hebt genoten. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

M.Stoker
4 juli 2021

Heerlijke verse sushi. Snelle en vriendelijke bezorging👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste M.Stoker, Bedankt voor je complimenten, we zullen dit aan onze bezorg collega's doorgeven. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Stefan
4 juli 2021

Mijn bestelling kwam echt op tijd en de kwaliteit was uitstekend.

Reactie van Sushi Station

Hi Stefan, Bedankt voor je review, we waarderen jouw feedback. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Wouter
3 juli 2021
Marieke
3 juli 2021
D.Molenaar
2 juli 2021

Eerste keer besteld vij Sushi Station. De bezorging was op tijd, maar er miste een artikel. Die werd later (+/-35 minuten) alsnog bezorgd met excuses, maar toen waren we eigenlijk net klaar met eten. ze hadden van mij 4 sterren voor bezorging gekregen als ze er binnen 15 minuten hadden gestaan. Het eten was heel erg vers, maar er zat niet bijzonder veel smaak aan viel ons op, het was een beetje flauw. De ingredienten spraken niet echt voor zich en dat is zonde. De vis op zichzelf was prima lekker vers, de zalm zelfs heerlijk. De bijgerechten waren prima, maar niet bijzonder. De bijgeleverde wasabi was wat droog, maar de ingemaakte gember was lekker. Er was genoeg soja saus en stokjes. Ik wil het nog wel eens proberen bij ze, over een tijdje. Ze zijn net begonnen in Hilversum.

Reactie van Sushi Station

Beste D.Molenaar, Bedankt voor je review en waardering, we kunnen jouw feedback heel goed gebruiken en zullen dit binnen ons team delen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

P.
2 juli 2021

Prima gegeten & vriendelijke bezorger

Reactie van Sushi Station

Beste P. , Bedankt voor je review, we zullen dit binnen ons team delen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Ris
28 juni 2021

Het viel tegen onze Box Wij vonden niet alles vers Sushi viel uit elkaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Ris, Wat vervelend om te horen dat het tegen viel en dat jullie niet alles vers vonden. Kan je ons feedback geven wat je niet vers vond? Dat sushi uit elkaar valt gaan we aan onze chefs doorgeven en hopelijk kunnen we dit voor de volgende keer voorkomen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Eva
28 juni 2021

Super vers!! Lekker :)

Reactie van Sushi Station

Hi Eva, Bedankt voor je review en feedback. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Leonne
28 juni 2021

Heerlijke Sushi 🍣 & Sashimi. Goede smaak en mondgevoel. Vers! We hebben ervan genoten. Tot nog toe de lekkerste van Hilversum. Ik heb de andere secenties gelezen, meningen verschillen. Wij vinden de rollen juist lekker zo, niet te strak, zodat de Verse rijstkorrels goed te proeven zijn. En niet fijnveperst worden. Ook de dikte van de Sashimi vinden wij heerlijk.

Reactie van Sushi Station

Hi Leonne, Bedankt voor je review, we zijn erg blij met jouw mening en waardering. We gaan dit met onze team delen, bedankt. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Carin Sievers
28 juni 2021

Helemaal top!! Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Carin, Bedankt voor je review en waardering, tot de volgende keer :) Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

C. E. Westbroek
28 juni 2021

Sushi mix besteld, zat een beetje in het bakje gepropt, meer ruimte tussen sushi zou beter zijn alles plakt aan elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi C.E. Westbroek, Bedankt voor je feedback, we zullen dit met onze team delen. Wellicht kunnen we dit gaan optimaliseren. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Svdl
27 juni 2021

Was weeeer fantastisch! Beste sushi van Hilversum

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Svdl, Bedankt voor je feedback en je geweldige waardering. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Noortje
26 juni 2021
Reactie van Sushi Station

Hi C. E. Westbroek, Bedankt voor je feedback, we zullen dit binnen ons team bespreken. Je hebt 3 sterren gegeven voor onze bezorging, was er iets mis gegaan? Heb je ook feedback voor ons zodat we onze bezorgproces kan optimaliseren? Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

WJ
26 juni 2021

Sushi was verrukkelijk, Pokebowl kan iets meer saus bij

Reactie van Sushi Station

Hi WJ, Bedankt voor je feedback, de 30cc dressing die je bij de pokebowl kreeg zal normaal gesproken wel voldoende zijn. Dit is gebaseerd op diverse onderzoek met onze chefs en klanten. Als je de volgende keer meer dressing wilt, dan kan je natuurlijk ook extra dressing bestellen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Fleur
26 juni 2021

Geen verbeterpunten. Ik ben best kritisch en zeker met sushi. Maar dit was waanzinnig lekker en ook zo’n enorm vriendelijke bezorger. Kregen er een gratis gerechtje bij. Echt een aanwinst voor de Gijsbrecht en H’sum

Reactie van Sushi Station

Hi Fleur, Bedankt voor je review, we zijn erg blij met je waardering en we zullen dit doorgeven aan onze team. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Simone & Shirley
25 juni 2021

Veel te lekker! Goede vers gevulde poke bowl met veel keuzes. Een echte aanrader als je van goede sushi houdt

Reactie van Sushi Station

Hi Simone & Shirley, Bedankt voor jullie reactie en waardering, we gaan ons best doen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Niels
25 juni 2021

Goede kwaliteit, bezorging duurde wel wat lang, zeker omdat het na 7 uur was

Reactie van Sushi Station

Hi Niels, Bedankt voor je waardering en feedback. We proberen altijd op tijd te leveren, maar we hadden wat uitdaging met het weer (regen) en veiligheid gaat boven alles. We zijn continu bezig om onze bezorproces te verbeteren, hopelijk gaat het volgende keer beter. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Kiki
24 juni 2021

Super lekker. Ik vind het de lekkerste sushi in Hilversum

Reactie van Sushi Station

Hi Kiki, We waarderen je feedback en waardering heel erg. We zullen het delen met het team. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Rob
24 juni 2021

Na eerst bij een verkeerd adres gestaan te hebben is de bestelling na een kleine menings verschil toch nog op tijd bezorgd Dit noemen we dan maar opstart probleempjes. Maar verder zeer te vreden over de producten

Reactie van Sushi Station

Dag Rob, Bedankt voor je feedback en waardering. Gelukkig is het toch goed gekomen en we zijn erg blij dat je zeer tevreden bent. Groeten, Marc namens Team Sushi Station Hilversum

Esther
22 juni 2021

Heerlijk gegeten en perfect op de aangegeven tijd gebracht. Super!

Reactie van Sushi Station

Hi Esther, Bedankt voor je feedback en waardering. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Anoniem
22 juni 2021

Heel lekker!

Reactie van Sushi Station

Beste, Bedankt voor je feedback. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Anne-Lot
22 juni 2021

Heerlijk!! Super snel bezorgd

Reactie van Sushi Station

Hi Anne-Lot, Bedankt voor je compliment. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

.
21 juni 2021
V.V.
21 juni 2021

Heerlijk gegeten! Misschien wel de beste sushi in Hilversum! Snelle levering, goede portie. Enige tip, de sushi iets strakker rollen dan maakt dat het nog lekkerder :))

Reactie van Sushi Station

Hi V.V., We zijn erg blij met je review en waardering. Bedankt voor je waardevolle feedback over de sushi, we zullen dit met onze chefs bespreken. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Eva
21 juni 2021

Al een keer eerder besteld en wederom heerlijk gegeten. De Sushi en Sashimi is duidelijk erg vers. Ook de Pokebowl was een aangename verassing. Ik blijf klant! Vriendelijke en snelle bezorger, die verdient een tip aan de deur. Tot volgende keer!

Reactie van Sushi Station

Hi Eva, Bedankt voor je review en feedback. We zullen jouw complimenten binnen ons team verdelen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Danique
20 juni 2021

Snelle bezorging, heerlijke sushi! Tot nu toe zeker de lekkerste in Hilversum. Vers, vol van smaak en rijk gevuld!

Reactie van Sushi Station

Hi Danique, Bedankt voor je review en waardering. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Lysbet
20 juni 2021

Wat ons betreft was de tonijn sashimi te dik gesneden, wel grandioos vers. De sushi rijst was iets te zwaar aangemaakt. Normaal gesproken eten we deze hoeveelheid rustig weg, viel nu zo zwaar dat er overbleef.

Reactie van Sushi Station

Hi Lysbet, Bedankt voor je review en waardevolle feedback, we zullen jouw feedback met onze team bespreken. Bedankt. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Petra van Vliet
20 juni 2021

Heerlijke sushi! Voor herhaling vatbaar 🙂

Reactie van Sushi Station

Hi Petra, Bedankt voor je waardering en review. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Lucia
19 juni 2021

Prima service, heerlijke sushi

Reactie van Sushi Station

Hi Lucia, Bedankt voor je review en feedback. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Demi ligter
18 juni 2021
Lisa Koster
17 juni 2021

Bestelling afgehaald. De pokebowl was rijk gevuld! En de Tori karage don was leuk om te proberen en erg lekker. Mocht wel iets meer van het sausje overheen want er zit best veel witte rijst bij. Portie grootte was goed voor de prijs en allemaal erg smakelijk en vriendelijke bediening :-)

Reactie van Sushi Station

Hi Lisa, Bedankt voor je review en feedback. Over de hoeveelheid van de saus, je kan volgende keer in de opmerking zetten dat je wat meer saus wilt dan houden we hier rekening mee. Mocht het niet genoeg zijn dan kun je altijd nog sauzen apart bij bestellen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

M
17 juni 2021
Heerlijke sushi en top service!
17 juni 2021
Onbekend
16 juni 2021

Sushi was erg lekker!! Vriendelijke personeel, bestelling stond op tijd klaar.

Reactie van Sushi Station

Beste, Bedankt voor je review en feedback, fijn om te horen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Mary
15 juni 2021

The delivery was super quick and very friendly delivery guy. Sushi tasted good but unfortunately it fell apart quite easily. The amount of soya sauce, pickled ginger and wasabi you receive is perfect.

Reactie van Sushi Station

Hi Mary, Thanks for your review, your feedback is very valueble for us. We have checked the record and know what you have ordered. We will pass this information to our sushi chef. Best, Team Sushi Station Hilversum

Laura
15 juni 2021

Super lekker!! Aanrader!

Reactie van Sushi Station

Hi Laura, Bedankt voor je review en compliment. We zullen jouw ervaring met onze team delen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Maurits
14 juni 2021

Perfect, verse ingrediënten en snel geleverd, aanrader!

Reactie van Sushi Station

Hi Maurits, Bedankt voor je feedback en waardering. Vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

V van Samkar
13 juni 2021

Heerlijke gerechten, uitstekende smaak. Goed gedaan en aanwinst voor Gijsbrechtse winkelstraat en omwonenden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Dag V van Samkar, Bedankt voor je complimenten en we waarderen het. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Paul
12 juni 2021

Wij hebben heerlijk gesmuld van de lovebox! En fijn dat deze boven verwachting snel kwam. Hele vriendelijke bezorger, al met al een goeie tip waard. We bestellen zeker weer! Thx. Paul

Reactie van Sushi Station

Hi Paul, Bedankt voor je feedback, we zullen het aan onze (bezorger) collega's doorgeven. Vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Lot van Hulten
12 juni 2021

We hebben heerlijk gegeten, het was echt lekker de pokebowl’s en de bezorger was vriendelijk en keurig op tijd!

Reactie van Sushi Station

Hi Lot, Bedankt voor je feedback, we zullen het aan onze (bezorger) collega's doorgeven. Vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Mf
12 juni 2021

De sushi was lekker en heel snel bezorgd, ruim binnen de geschatte tijd

Reactie van Sushi Station

Hi Mf, Bedankt voor je compliment en feedback. We zijn erg bij met je beoordeling van 4 sterren voor onze kwaliteit, heb je nog een tip voor ons om de 5e ster te krijgen? Vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Eva
11 juni 2021

Heerlijk, ziet er goed verzorgd en vers uit, snelle nette bezorging

Reactie van Sushi Station

Hi Eva, Bedankt voor je feedback en waardering. Vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Nick
11 juni 2021

Topservice!

Reactie van Sushi Station

Hi Nick, Bedankt voor je compliment. Vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum