Beoordelingen van Sushi Station Hilversum

Recente recensies

5.0
Eef
gisteren

Gewoon lekker en verse ingredienten

Tessa
gisteren

Super lekker sushi nu al voor de 2e keer in korte tijd daar besteld. Terwijl er een concurrent achter mijn huis zit. Super kwaliteit!

Beate
gisteren

Hele snelle bezorging. Helaas ontbrak de sojasaus (en natuurlijk hadden we dat net niet in huis); dus droge sushi gegeten.

ilay
30 juli 2021

Voor de tweede keer besteld. Sushi was verder heerlijk maar helaas wel 1 rol (5 stuks) te weinig gehad. Gebeld en aangegeven bij de medewerker maar helaas hebben we deze deel van onze bestelling niet meer gekregen.

Jeniffer
30 juli 2021

Super lekker alles wat we hadden besteld!

Reactie van Sushi Station

Hi Jeniffer, Super bedankt voor je waardering. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Joost
29 juli 2021
Judy
29 juli 2021

Eerste keer hier besteld ! Alles was super vers , en heerlijk! Vriendelijke service, vlotte bezorging . Jullie hebben een vaste klant erbij ! Zou fijn zijn als er crunchy en spicy shushi op het menu stond voor liefhebbers. Voor de rest ben ik heel tevreden!☺️

Reactie van Sushi Station

Hi Judy, Bedankt voor al je complimenten en we zijn super blij met jou als vaste klant. We waarderen je feedback enorm zodat we continu kunnen verbeteren. We begrijpen alleen niet zo goed wat je bedoeld met crunchy en spicy sushi. Want we hebben een uniek concept in HIlversum 'Create your own roll', je kiest uit 1 van de 6 sushi rolls (california, salmon, tuna, veggie, tempura ebi, chicken roll) vervolgens het aantal stuks 4 of 9 en als laatste kies je 1 van de 13 toppings van sesam tot geflambeerde zalm, 'crunchy' en 'spicy'. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Elenore
28 juli 2021

Wederom helemaal top, vers, goede service en erg smakelijk.

Reactie van Sushi Station

Hi Elenore, Bedankt voor al je complimenten, top. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Noël
28 juli 2021

Ik verheug mij op de volgende bestelling. Wat een feest. Ga zo door.

Reactie van Sushi Station

Hi Noël, Bedankt voor je leuke review, we doen ons best. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Daisy
27 juli 2021

Al 2x besteld nu. Super lekker eten en netjes optijd!

Reactie van Sushi Station

Hi Daisy, Bedankt voor de bestellingen en waardering we zijn er erg blij mee. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Julius van Waes
26 juli 2021

Goeie kwaliteit sushi en erg schoon restaurant. Onze bestelling stond gelijk klaar toen we het kwamen afhalen en het personeel was vriendelijk. Al met al een goede sushi takeaway.

Reactie van Sushi Station

Hi Julius van Waes, Bedankt voor je waardering en complimenten, we zullen jouw waardering binnen het team delen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Carla Hemmers
25 juli 2021

Heerlijke sushi! Miste alleen de stokjes Volgende keer bestel ik weer bij jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Carla Hemmers, Bedankt voor je feedback, we zullen in het vervolg beter controleren. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

van Soest
25 juli 2021

Heerlijk eten zag er goed uit !

Reactie van Sushi Station

Beste van Soest, Bedankt voor je waardering en we zijn erg blij dat je het eten heerlijk vindt. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Suzette
25 juli 2021

Super verse sushi en netjes bezorgd! Voor ons is dit de beste

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Suzette, Wat erg leuk om te horen dat wij de beste zijn voor jullie, enorm bedankt voor jullie waardering. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Brenda
25 juli 2021

Super goed!

Reactie van Sushi Station

Beste Brenda, Super bedankt voor je waardering. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Anneke
24 juli 2021

De sushi was heerlijk van smaak en lekker vers. Ook de verpakking was een streling voor het oog. De bezorgingen was sneller dan verwacht en vriendelijk en volledige Corona proof. Kortom een echte aanrader

Reactie van Sushi Station

Beste Anneke, Bedankt voor je mooie review, we zijn er erg blij mee. We zullen jouw waardering binnen het team delen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Feniks
21 juli 2021

Mijn dank, Feniks

Reactie van Sushi Station

Hi Feniks, Graag gedaan en bedankt voor je review. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Michelle
21 juli 2021

Top 1ste levering!

Reactie van Sushi Station

Hi Michelle, Bedantk voor je feedback. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Elenore
20 juli 2021

Verse smakelijke sushi en een snelle en vriendelijke bezorg service

Reactie van Sushi Station

Hi Elenore, Bedankt voor je feedback, we zullen jouw feedback delen binnen het team. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

P. Molar
20 juli 2021
MimmietheCat
19 juli 2021
Corrine
17 juli 2021

Wat een heerlijke sushi! Enorm vriendelijke mensen en mijn bestelling was al snel klaar. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Reactie van Sushi Station

Hi Corrine, Bedankt voor je mooie review en erg leuk om te horen dat je hier vaker gaat bestellen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Astrid
17 juli 2021

Heerlijk gegeten en snelle bezorging.

Reactie van Sushi Station

Hi Astrid, Bedankt voor feedback. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Leo
17 juli 2021

Aanbeveling. Sushi is lekker en snel geleverd. E-mail dat bestelling onderweg was, kwam nadat bestelling al geleverd was.

Reactie van Sushi Station

Hi Leo, Bedankt voor je aanbeveling en review. We waarderen jouw feedback, over de e-mail is raar. Waarschijnlijk hebben we de status niet juist of op tijd bijgewerkt, excuses voor de verwarring. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Eef
15 juli 2021

Heerlijk van smaak, op tijd en vriendelijke hulp

Reactie van Sushi Station

Hi Eef, Bedankt voor je feedback. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Nicole
13 juli 2021
A. Houtkamp
12 juli 2021

Heerlijk gesmuld vanavond van de sushi van Sushistation. Fantastische service!

Reactie van Sushi Station

Beste A.Houtkamp, Bedankt voor je feedback en waardering, erg goed om te horen dat het heerlijk was. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Annalou
12 juli 2021

Eerste keer super tevreden!

Reactie van Sushi Station

Beste Annalou, Bedankt voor je review, we zijn erg blij dat je tevreden bent. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Sander
12 juli 2021

Dit is de tweede keer dat we bij sushistation bestellen. Eerlijk was de eerste keer net wat beter. Mijn vriendin is zwanger en werden de eerste keer gelijk gebeld met een goede oplossing zodat de sushi’s gescheiden zijn en er voldoende keuze voor ons beide was. Deze keer was de keuze voor haar wel wat minder. Desalniettemin is het fijn dat ze meedenken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Sander, Bedankt voor je review, jouw feedback is erg belangrijk voor ons. We zullen dit intern met het team bespreken wat het verschil was tussen de 1e keer en deze bestelling. Mocht je volgende keer nog bestellen, zet je wensen bij de opmerking en we proberen het zo goed mogelijk te regelen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Paul Faaij
9 juli 2021

Keurig op tijd bezorgd en zeer smakelijk gegeten.

Reactie van Sushi Station

Beste Paul, Bedankt voor je review en feedback. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Laura
9 juli 2021

Heerlijk!

Reactie van Sushi Station

Dag Laura, Bedankt voor je feedback. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Kiki van Dulkenraad
9 juli 2021

Voor het eerst eens gekozen voor Sushi Station en wij waren zeker positief verrast. Goeie kwaliteit sushi voor een goeie prijs! Volgende keer zeker weer hier bestellen.

Reactie van Sushi Station

Beste Kiki, Bedankt voor je feedback en je waardering, tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Stekelenburg
8 juli 2021

Echt een aanwinst

Reactie van Sushi Station

Beste Stekelenburg, We zijn erg blij met je waardering. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Kim
8 juli 2021

Super lekker. Goede kwaliteit en ontzettend vriendelijk. Een kleine tip om de box nog lekkerder te maken: 1 a 2 andere soorten sushi rollen toevoegen zal het net iets leuker maken.

Reactie van Sushi Station

Hi Kim, Bedankt voor je review en waardering. Heb je onze party box wel eens geprobeerd, in deze box zitten 12 verschillende sushi's. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Ramon
7 juli 2021

Eindelijk eentje met goede sushi

Reactie van Sushi Station

Beste Ramon, We zijn erg blij met je waardering super bedankt. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

JIM JAMES
6 juli 2021

Lekker!

Reactie van Sushi Station

Beste Jim, Bedankt voor je beoordeling. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Elisa Huese
6 juli 2021

Vers, smaakvol en snelle bezorging. Top!

Reactie van Sushi Station

Beste Elisa, We zijn erg blij met je review, bedankt. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Willem Huibers
5 juli 2021

Heel verrassend ook omdat je zelf de toppings kan kiezen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Willem Huibers, Bedankt voor je review en feedback. We hebben een uniek concept in HIlversum 'Create your own roll', je kiest uit 1 van de 6 sushi roll (california, salmon, tuna, veggie, tempura ebi, chicken roll) vervolgens het aantal stuks 4 of 9 en als laatste kies je 1 van de 13 toppings van sesam tot geflambeerde zalm. Hopelijk tot snel weer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Peter wortel
5 juli 2021
ASE Hoekstra
5 juli 2021

Heerlijke Sashimi, geen zuinige porties en strak op tijd klaar. Ik heb genoten: Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste ASE Hoekstra, Bedankt voor je review en feedback. We zijn erg blij dat je hebt genoten. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

M.Stoker
4 juli 2021

Heerlijke verse sushi. Snelle en vriendelijke bezorging👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste M.Stoker, Bedankt voor je complimenten, we zullen dit aan onze bezorg collega's doorgeven. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Stefan
4 juli 2021

Mijn bestelling kwam echt op tijd en de kwaliteit was uitstekend.

Reactie van Sushi Station

Hi Stefan, Bedankt voor je review, we waarderen jouw feedback. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Wouter
3 juli 2021
Marieke
3 juli 2021
D.Molenaar
2 juli 2021

Eerste keer besteld vij Sushi Station. De bezorging was op tijd, maar er miste een artikel. Die werd later (+/-35 minuten) alsnog bezorgd met excuses, maar toen waren we eigenlijk net klaar met eten. ze hadden van mij 4 sterren voor bezorging gekregen als ze er binnen 15 minuten hadden gestaan. Het eten was heel erg vers, maar er zat niet bijzonder veel smaak aan viel ons op, het was een beetje flauw. De ingredienten spraken niet echt voor zich en dat is zonde. De vis op zichzelf was prima lekker vers, de zalm zelfs heerlijk. De bijgerechten waren prima, maar niet bijzonder. De bijgeleverde wasabi was wat droog, maar de ingemaakte gember was lekker. Er was genoeg soja saus en stokjes. Ik wil het nog wel eens proberen bij ze, over een tijdje. Ze zijn net begonnen in Hilversum.

Reactie van Sushi Station

Beste D.Molenaar, Bedankt voor je review en waardering, we kunnen jouw feedback heel goed gebruiken en zullen dit binnen ons team delen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

P.
2 juli 2021

Prima gegeten & vriendelijke bezorger

Reactie van Sushi Station

Beste P. , Bedankt voor je review, we zullen dit binnen ons team delen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Ris
28 juni 2021

Het viel tegen onze Box Wij vonden niet alles vers Sushi viel uit elkaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Ris, Wat vervelend om te horen dat het tegen viel en dat jullie niet alles vers vonden. Kan je ons feedback geven wat je niet vers vond? Dat sushi uit elkaar valt gaan we aan onze chefs doorgeven en hopelijk kunnen we dit voor de volgende keer voorkomen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Eva
28 juni 2021

Super vers!! Lekker :)

Reactie van Sushi Station

Hi Eva, Bedankt voor je review en feedback. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Leonne
28 juni 2021

Heerlijke Sushi 🍣 & Sashimi. Goede smaak en mondgevoel. Vers! We hebben ervan genoten. Tot nog toe de lekkerste van Hilversum. Ik heb de andere secenties gelezen, meningen verschillen. Wij vinden de rollen juist lekker zo, niet te strak, zodat de Verse rijstkorrels goed te proeven zijn. En niet fijnveperst worden. Ook de dikte van de Sashimi vinden wij heerlijk.

Reactie van Sushi Station

Hi Leonne, Bedankt voor je review, we zijn erg blij met jouw mening en waardering. We gaan dit met onze team delen, bedankt. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Carin Sievers
28 juni 2021

Helemaal top!! Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Carin, Bedankt voor je review en waardering, tot de volgende keer :) Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

C. E. Westbroek
28 juni 2021

Sushi mix besteld, zat een beetje in het bakje gepropt, meer ruimte tussen sushi zou beter zijn alles plakt aan elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi C.E. Westbroek, Bedankt voor je feedback, we zullen dit met onze team delen. Wellicht kunnen we dit gaan optimaliseren. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Svdl
27 juni 2021

Was weeeer fantastisch! Beste sushi van Hilversum

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hi Svdl, Bedankt voor je feedback en je geweldige waardering. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Noortje
26 juni 2021
Reactie van Sushi Station

Hi C. E. Westbroek, Bedankt voor je feedback, we zullen dit binnen ons team bespreken. Je hebt 3 sterren gegeven voor onze bezorging, was er iets mis gegaan? Heb je ook feedback voor ons zodat we onze bezorgproces kan optimaliseren? Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

WJ
26 juni 2021

Sushi was verrukkelijk, Pokebowl kan iets meer saus bij

Reactie van Sushi Station

Hi WJ, Bedankt voor je feedback, de 30cc dressing die je bij de pokebowl kreeg zal normaal gesproken wel voldoende zijn. Dit is gebaseerd op diverse onderzoek met onze chefs en klanten. Als je de volgende keer meer dressing wilt, dan kan je natuurlijk ook extra dressing bestellen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Fleur
26 juni 2021

Geen verbeterpunten. Ik ben best kritisch en zeker met sushi. Maar dit was waanzinnig lekker en ook zo’n enorm vriendelijke bezorger. Kregen er een gratis gerechtje bij. Echt een aanwinst voor de Gijsbrecht en H’sum

Reactie van Sushi Station

Hi Fleur, Bedankt voor je review, we zijn erg blij met je waardering en we zullen dit doorgeven aan onze team. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Simone & Shirley
25 juni 2021

Veel te lekker! Goede vers gevulde poke bowl met veel keuzes. Een echte aanrader als je van goede sushi houdt

Reactie van Sushi Station

Hi Simone & Shirley, Bedankt voor jullie reactie en waardering, we gaan ons best doen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Niels
25 juni 2021

Goede kwaliteit, bezorging duurde wel wat lang, zeker omdat het na 7 uur was

Reactie van Sushi Station

Hi Niels, Bedankt voor je waardering en feedback. We proberen altijd op tijd te leveren, maar we hadden wat uitdaging met het weer (regen) en veiligheid gaat boven alles. We zijn continu bezig om onze bezorproces te verbeteren, hopelijk gaat het volgende keer beter. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Kiki
24 juni 2021

Super lekker. Ik vind het de lekkerste sushi in Hilversum

Reactie van Sushi Station

Hi Kiki, We waarderen je feedback en waardering heel erg. We zullen het delen met het team. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Rob
24 juni 2021

Na eerst bij een verkeerd adres gestaan te hebben is de bestelling na een kleine menings verschil toch nog op tijd bezorgd Dit noemen we dan maar opstart probleempjes. Maar verder zeer te vreden over de producten

Reactie van Sushi Station

Dag Rob, Bedankt voor je feedback en waardering. Gelukkig is het toch goed gekomen en we zijn erg blij dat je zeer tevreden bent. Groeten, Marc namens Team Sushi Station Hilversum

Esther
22 juni 2021

Heerlijk gegeten en perfect op de aangegeven tijd gebracht. Super!

Reactie van Sushi Station

Hi Esther, Bedankt voor je feedback en waardering. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Anoniem
22 juni 2021

Heel lekker!

Reactie van Sushi Station

Beste, Bedankt voor je feedback. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Anne-Lot
22 juni 2021

Heerlijk!! Super snel bezorgd

Reactie van Sushi Station

Hi Anne-Lot, Bedankt voor je compliment. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

.
21 juni 2021
V.V.
21 juni 2021

Heerlijk gegeten! Misschien wel de beste sushi in Hilversum! Snelle levering, goede portie. Enige tip, de sushi iets strakker rollen dan maakt dat het nog lekkerder :))

Reactie van Sushi Station

Hi V.V., We zijn erg blij met je review en waardering. Bedankt voor je waardevolle feedback over de sushi, we zullen dit met onze chefs bespreken. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Eva
21 juni 2021

Al een keer eerder besteld en wederom heerlijk gegeten. De Sushi en Sashimi is duidelijk erg vers. Ook de Pokebowl was een aangename verassing. Ik blijf klant! Vriendelijke en snelle bezorger, die verdient een tip aan de deur. Tot volgende keer!

Reactie van Sushi Station

Hi Eva, Bedankt voor je review en feedback. We zullen jouw complimenten binnen ons team verdelen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Danique
20 juni 2021

Snelle bezorging, heerlijke sushi! Tot nu toe zeker de lekkerste in Hilversum. Vers, vol van smaak en rijk gevuld!

Reactie van Sushi Station

Hi Danique, Bedankt voor je review en waardering. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Lysbet
20 juni 2021

Wat ons betreft was de tonijn sashimi te dik gesneden, wel grandioos vers. De sushi rijst was iets te zwaar aangemaakt. Normaal gesproken eten we deze hoeveelheid rustig weg, viel nu zo zwaar dat er overbleef.

Reactie van Sushi Station

Hi Lysbet, Bedankt voor je review en waardevolle feedback, we zullen jouw feedback met onze team bespreken. Bedankt. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Petra van Vliet
20 juni 2021

Heerlijke sushi! Voor herhaling vatbaar 🙂

Reactie van Sushi Station

Hi Petra, Bedankt voor je waardering en review. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Lucia
19 juni 2021

Prima service, heerlijke sushi

Reactie van Sushi Station

Hi Lucia, Bedankt voor je review en feedback. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Demi ligter
18 juni 2021
Lisa Koster
17 juni 2021

Bestelling afgehaald. De pokebowl was rijk gevuld! En de Tori karage don was leuk om te proberen en erg lekker. Mocht wel iets meer van het sausje overheen want er zit best veel witte rijst bij. Portie grootte was goed voor de prijs en allemaal erg smakelijk en vriendelijke bediening :-)

Reactie van Sushi Station

Hi Lisa, Bedankt voor je review en feedback. Over de hoeveelheid van de saus, je kan volgende keer in de opmerking zetten dat je wat meer saus wilt dan houden we hier rekening mee. Mocht het niet genoeg zijn dan kun je altijd nog sauzen apart bij bestellen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

M
17 juni 2021
Heerlijke sushi en top service!
17 juni 2021
Onbekend
16 juni 2021

Sushi was erg lekker!! Vriendelijke personeel, bestelling stond op tijd klaar.

Reactie van Sushi Station

Beste, Bedankt voor je review en feedback, fijn om te horen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Mary
15 juni 2021

The delivery was super quick and very friendly delivery guy. Sushi tasted good but unfortunately it fell apart quite easily. The amount of soya sauce, pickled ginger and wasabi you receive is perfect.

Reactie van Sushi Station

Hi Mary, Thanks for your review, your feedback is very valueble for us. We have checked the record and know what you have ordered. We will pass this information to our sushi chef. Best, Team Sushi Station Hilversum

Laura
15 juni 2021

Super lekker!! Aanrader!

Reactie van Sushi Station

Hi Laura, Bedankt voor je review en compliment. We zullen jouw ervaring met onze team delen. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Maurits
14 juni 2021

Perfect, verse ingrediënten en snel geleverd, aanrader!

Reactie van Sushi Station

Hi Maurits, Bedankt voor je feedback en waardering. Vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

V van Samkar
13 juni 2021

Heerlijke gerechten, uitstekende smaak. Goed gedaan en aanwinst voor Gijsbrechtse winkelstraat en omwonenden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Dag V van Samkar, Bedankt voor je complimenten en we waarderen het. Met vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Paul
12 juni 2021

Wij hebben heerlijk gesmuld van de lovebox! En fijn dat deze boven verwachting snel kwam. Hele vriendelijke bezorger, al met al een goeie tip waard. We bestellen zeker weer! Thx. Paul

Reactie van Sushi Station

Hi Paul, Bedankt voor je feedback, we zullen het aan onze (bezorger) collega's doorgeven. Vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Lot van Hulten
12 juni 2021

We hebben heerlijk gegeten, het was echt lekker de pokebowl’s en de bezorger was vriendelijk en keurig op tijd!

Reactie van Sushi Station

Hi Lot, Bedankt voor je feedback, we zullen het aan onze (bezorger) collega's doorgeven. Vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Mf
12 juni 2021

De sushi was lekker en heel snel bezorgd, ruim binnen de geschatte tijd

Reactie van Sushi Station

Hi Mf, Bedankt voor je compliment en feedback. We zijn erg bij met je beoordeling van 4 sterren voor onze kwaliteit, heb je nog een tip voor ons om de 5e ster te krijgen? Vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Eva
11 juni 2021

Heerlijk, ziet er goed verzorgd en vers uit, snelle nette bezorging

Reactie van Sushi Station

Hi Eva, Bedankt voor je feedback en waardering. Vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum

Nick
11 juni 2021

Topservice!

Reactie van Sushi Station

Hi Nick, Bedankt voor je compliment. Vriendelijke groeten, Team Sushi Station Hilversum